ÅRSHOROSKOP FOR TYREN 2022

Slik blir 2022 for tyren.

Publisert Sist oppdatert
Horoskop 2022 tyren: Hva bringer dette året?

ÅRSHOROSKOP 2022: TYREN

Det du trenger aller mest nå er å få tilbake trua på deg selv. Før var det nok å være i stand til å forsvare din egen stilling og å sitte stille og vente på at foruroligende hendelser skulle blåse vekk; som når en venter på at vinden skal løye uten å behøve å foreta seg noe som helst. Den siste tiden har imidlertid vist deg at du er nødt til å spille en mer aktiv rolle for å kunne bevege livet ditt framover, og dette har du akseptert. Men idet du tror at du har funnet den riktige retningen, sitter du igjen og lurer på om du har gjort det rette; om du er i stand til å møte utfordringene. Du tviler på evnene dine og stiller spørsmål ved dine egne motiver. Dette holder deg tilbake. I årets to første måneder dette året er du engasjert i en intern diskusjon, men til slutt evner du å legge en plan for deg selv, en plan du føler er praktisk mulig og oppnåelig – og som samtidig ikke går på akkord med alt du står for. Dermed kan du omsider begynne å bevege deg videre. Framgangen vil først være nærmest umerkbar, men vil bli stadig tydeligere utover året. I november vil du befinne deg på steder du aldri tidligere har sett for deg – bokstavelig talt og følelsesmessig, og du kan se fram til bedre tider. Dette blir både veldig nytt og spennende for deg. Drahjelpen du trenger får du fra den energiske effekten fra sol- og måneformørkelsene som oppstår i tegnet ditt i år – noe de kun gjør en gang hvert tiår. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! Eklipsene skaper store forandringer, og selv om disse kan virke forstyrrende, er de i høyeste grad nødvendige – og i det lange løp svært fordelaktige. Når eklipsene oppstår rundt bursdagen din, er du allerede godt i gang. Hvis du da er klar til å gripe mulighetene som tilbys, vil du merke at livet ditt girer opp et hakk og er i ferd med å akselerere. Alt dette er veldig bra.
De mest begivenhetsrike hendelsene i ditt personlige liv dette året ser ut til å være sentrert til to forskjellige perioder. Tidlig på året står Venus og Mars veldig tett på linje med hverandre, noe som kan føre til at et langt vennskap blir noe mer. Dette blir intenst, men samtidig er det jo ikke noe nytt. Du har en følelse av at dette er noe du skulle ha gjort for lenge siden, men samtidig er dere begge engstelige for at kjærligheten skal komme til å ødelegge det gode vennskapet. Så... Når dere har drøftet dere igjennom fordeler og ulemper, hva skjer videre? Hadde det vært meningen at dere skulle ha vært noe mer enn bare god venner, så skulle det har skjedd før eller nå. Og med alle dine nye retninger for framtiden i resten av livet ditt, føles din gode venn mer som noe som tilhører fortiden. Antagelig er det derfor du på slutten av året involverer deg i noe som er veldig annerledes. Her er det mer uhøytidelig moro enn dype følelser, men du er fornøyd med det – og det passer bedre inn i framtidsplanene dine.
Foreløpig er det trygt og godt jobbmessig. Hvis du trenger å være i noe stabilt og forutsigbart mens alt rundt deg er i forandring, så er trygt og godt på jobben bra. I september vil du imidlertid få kjenne på en form for ubalanse mellom den støtten du får og de restriksjonene du jobber under. De valgene du nå tar, vil få langvarige konsekvenser. Når det gjelder din økonomiske situasjon, kan du kjøpe deg litt lykke i april, mens du i november må passe på hver krone. ELLEs store årshoroskop for 2022.
Powered by Labrador CMS