Pynt opp hjemmet ditt med ikoniske fotografier

Shop våre favoritter fra Artroom her!

Publisert Sist oppdatert

Artroom.no: Vi hoppet i taket da vi fant ut at Artoom.no tilbyr ikoniske fotografier av blant annet Brigitte Bardot, Jane Birkin, Marilyn Monroe, Kate Moss, Sean Connery og James Dean.

For hva er vel finere enn å pynte opp hjemmet sitt med kjente svart/hvitt bilder fra 70-tallet?

Eller å ha en pastaspisende Gisele Bundchen på kjøkkenbenken?

Artroom.no - Shop våre favoritter

Det er ikke mer som skal til enn et par fine bilder på veggene for å få den ekstra prikken over i-en på stua, kjøkkenet, soverommet eller gangen.

Gå for stilrene bilder som gir en kontrast til rommet, eller lag en kollasj av bilder som passer bra sammen.

Brigitte Bardot med hundene sine i kombinasjon med en romantisk sør-europeisk gate og Sean Connery som poserer foran bilen sin, gir oss skikkelig franske vibber.

Dette ikoniske bildet av Jane Birkin og Serge Gainsbourg har vi drømt om å ha på veggen lenge. Du kan tro vi ble glad da vi fant ut at vi kunne bestille det til en rimelig penge på Artroom.no!

Kunst på plexiglass

Artroom tilbyr nå også bilder i plexiglass! Vi bestilte hjem dette ikoniske bildet av Brigitte Bardot i skikkelig 70-talls stil. Det skal få hedersplass i stua. Man blir jo virkelig aldri lei det vakre ansiktet til den ikoniske franske supermodellen!

Artroom.no har levert bilder og rammer til det norske markedet i over 20 år. De samarbeider med designere i Danmark og Norge og er hele tiden oppdatert på siste trender.

Artroom tilbyr tidsriktig kunst som alle skal ha råd til. De har masse lekre posters, malerier, plexiglass, glassbilder, canvas, runde bilder og rammer på nettsiden sin. Du finner motiv og kunst som passer alle hjem og interiørstiler, og de oppdaterer nettsiden kontinuerlig med nyheter og kunst.

Leveringstiden er fra 2-5 virkedager og du kan få bildene dine levert på døra.

Du får også fri frakt på alle varer over 399 kroner!

Sjekk ut Artroom.no her!

Powered by Labrador CMS