horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR FISKENE 2024

Årshoroskop fiskene 2024

Slik blir 2023 for fiskene...

Publisert

Årshoroskop fiskene: Slik blir 2024 for fiskene. 

Horoskop 2024 fiskene: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Det er viktig for deg å være veldig oppmerksom på hva som skjer dette året. Selv om det kan virke som om du bare snubler videre fra én krise til en annen, vil du på slutten av året kunne se deg tilbake og forstå at dette var isolerte tilfeller – og at dine evner til å alltid finne løsninger i fastlåste situasjoner, sammen med din iboende kreativitet og forestillingsevne, har gjort deg i stand til å vinne fram med ditt og lande på begge beina. 

Det er to grunner til dette ukarakteristiske pessimistiske scenariet. Den ene er at du fremdeles har Saturn i tegnet ditt. Du har hatt nærmere et år på deg til å bli vant til ham, men nesten hver eneste dag kjenner du på tyngden hans, der han hindrer deg i å få muligheter og tvinger deg til å påta deg byrder du helst ville vært foruten. Alt dette stemmer, men samtidig beskytter han deg også mot å kaste bort tid og energi på tull og holder deg trygg. Saturn er faktisk ikke så ille – det er bare det at du ønsker å føle deg like fri som før, men akkurat nå er ikke det mulig. Den andre grunnen er en delvis formørkelse i tegnet ditt, tett opptil herskerplaneten din Neptun. Formørkelsen er lett, og den har ikke mye innvirkning på deg, men som den sensitive Fisken du er, vil den lage små skraper i selvtilliten din slik at du mister troen på deg selv. For å spille alle de rollene en Fisk må, er du nødt til å tro på evnene dine. I motsatt fall står du i fare for å kollapse. Men dette ordner seg: Hvis du synger ett ord feil i sangen, er det bare å synge videre som om ingenting har hendt – og ingen vil legge merke til feilen.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Mens Pluto beveger seg inn i Vannmannen, tegnet etter deg, vil det sannsynligvis føre med seg at enkelte dører nå lukkes bak deg. Så om du har hatt et ønske om å rydde opp i gammelt drama ved å vende tilbake for å fikse det (et typisk Fiskene-ønske), vil du oppdaget at dette ikke lenger er mulig. Dette vil spesielt gjelde kjærlighetslivet ditt, der du i en av årets første måneder blir frista til å blåse nytt liv i en tidligere romanse. Men er det en virkelig tiltrekning mellom dere? Eller prøver du bare å rømme fra ditt nåværende forhold, som kan være i en vanskelig fase, og tilbake til noe som virker å være mye enklere? Og kan noe som funka i fortiden fortsatt virke i nåtiden eller framtiden? Pluto vil gi deg klarhet og visshet om at det som tilhører fortiden bør forbli der. Uansett hvilket av disse forholdene du velger å være i, vil resten av året visualisere en viss avstand mellom dere. Akkurat som den tidligere nevnte formørkelsen laget riper i lakken for selvtilliten din, vil dette årets måneformørkelser gjøre det samme for partneren din – og derfor er ingen av dere i stand til å føle at dere har nok å gi emosjonelt til hverandre.

På jobben ser alt ut til å være greit – selv om du har skjønt at det gjelder å flyte med strømmen framfor å stikke seg fram. Hvis du får tilbud om noe nytt og fantastisk, bør du vise interesse – men dette kan godt vise seg å være et konsept det blir snakka mye om, men som viser seg å være et luftslott. Uansett – navnet ditt har vært oppe til vurdering, og i november vil du få gode tilbakemeldinger på jobben du gjør, og det bør du være fornøyd med. Økonomisk vil det gå litt i bølgedaler dette året; med store gevinster, men også noen uventede høye utgifter. Vent til bølgene har lagt seg før du tar noen store, langsiktige beslutninger.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS