horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR VEKTEN 2024

Årshoroskop 2024 vekten

Slik blir 2024 for vekten...

Publisert

Årshoroskop vekten: Slik blir 2024 for vekten. 

Horoskop 2024 vekten: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. oktober

Som lufttegn er du vant til å ha en nokså fleksibel tilnærming til livet. Hvis noe ikke fungerer, ser du deg bare rundt etter andre alternativer. Hvis dette skulle innebære at du går uten noe som helst – fordi du vil gjøre andre glad – ja, så er du villig til å gjøre det også. Men når Pluto beveger seg inn i Vannmannen, kommer alt dette til å forandre seg. For deg som Vekt representerer Vannmannen dine personlige interesser; de tingene som gleder deg framfor jobben – og det inkluderer selvfølgelig også forholdet ditt. Pluto tilfører intensitet til alt han berører, så fra nå av – når du spiller et spill av noe slag – har du et ønske om å vinne, og du vil ikke lenger, som før, sitte igjen med et påklistra smil hvis du taper. Du vil ikke lenger tillate at noen dytter deg til siden for å ta plassen din – og, ikke minst, du kommer til å stille krav i forholdet slik at du får det du ønsker ut av det – og ikke lenger sette den andre personen først. Dette er en enorm forandring, og folk som har kjent deg lenge vil digge din nye og sterkere framtoning. Men om de forventer at det skal gå over i løpet av noen få måneder, og at du igjen skal bli den gode, gamle versjonen, kommer de til å bli skuffa. Pluto kommer til å befinne seg i denne sektoren av horoskopet ditt de neste tjue åra.

Vil dette bli bra for deg? Ja, absolutt! Du har lenge vært altfor snill for ditt eget beste – altfor lenge. Om du noen gang har lurt på når din tid egentlig skal komme, og når du skal få den samme framgangen på jobben og i privatlivet som mange andre har, så er det nå … Og selv om det vanligvis tar årevis å bli bevisst Plutos innflytelse, vil han sørge for en god start dette året – noe som også vil bli styrka av solformørkelsen i Vekten i begynnelsen av Oktober. Dette vil transformere ideene og ambisjonene dine, og hjelpe deg med å relansere deg selv i en ny, tryggere og mer kapabel form.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Det kan bli en del dramatiske hendelser i forholdet i år. Venus og Mars slår seg sammen i februar, noe som ofte er en indikasjon på en start av en ny romanse. Faktisk vil dette bli en slags kopi av noe som nesten inntraff i fjor sommer – da de to planetene møttes, men trakk seg unna i siste liten. Nå når de har fullført syklusen, godt hjulpet av Pluto, som er nær dem begge, i form av besluttsomhet og intensitet, vil dette hjelpe deg til å gjøre det som er rett for å gjøre alvor av forholdet – istedenfor å se det som nok en tapt mulighet. Å være så krystallklar rundt følelsene og intensjonene dine, er helt nytt for deg; du blir selv overraska over alt du våger å gjøre – og hva slags respons det fører til.

Litt mindre sikkert er det i forhold til framgangen din på jobben – eller kanskje det bare er din nye klarhet som hjelper deg med å få øynene opp for hvor mye hardere du må jobbe enn andre for at innsatsen skal bli lagt merke til? Uansett hva problemet er, så løser det seg i september. Den boosten du da får på økonomien forteller deg at selv om du fortsatt gjør det samme som før, får du iallfall bedre betalt for det. På kort sikt ser økonomien best ut i mai og juni, mens oktober blir en smule ekstravagant – og morsom.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS