horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR TVILLINGENE 2024

Årshoroskop 2024 tvillingene

Slik blir 2024 for tvillingene.

Publisert

Årshoroskop tvillingene: Slik blir 2024 for tvillingene. 

Horoskop 2024 tvillingene: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

Nå er det på tide å tenke stort. Hvorfor? Fordi Jupiter stopper opp i Tvillingene i slutten av mai og blir værende der helt fram til juni 2025. Og mens han er der hos deg, vil han tilby deg en endeløs rekke av særdeles gode opplevelser og muligheter – og det er din oppgave å plukke ut en, eller flere (om du tror du kan håndtere det) etter hvert som de dukker opp. Det vil bli enormt fristende å betrakte dem en etter en med et smil, for så å la dem fare i håp om at den neste blir enda bedre – men det er en sikker måte å ende opp uten noe til slutt. Og det vil være like fristende å tenke at det som skjer ikke er noe annet enn fest, moro og turer på byen med vennene dine – mye gøy, men ikke noe seriøst. Det er ganske riktig at Jupiter ønsker at du skal ha det festlig, og han oppfordrer deg til å slå deg løs, men det vil alltid være en mer alvorlig undertone i bunnen. All moroa dreier seg kun om å selge inn en idé – og vise deg hvor flott du kan ha det hvis du også forplikter deg til de mer seriøse sidene av tilværelsen. Og dette er jo din store utfordring; forpliktelser. Du vet jo så godt hvor lett du begynner å kjede deg, og hvordan du hele tiden trenger variasjon for å holde interessen oppe – men å alltid bevege deg fra én ting til en annen kan noen ganger bremse deg fra å oppnå ditt sanne potensial. Du må derfor se det store bildet og et mer langsiktig ett, og dedikere deg 100 prosent til dette. Din første tanke vil selvfølgelig være: Hva skjer hvis det jeg nå bruker all tid og alle krefter på, viser seg å være feil for meg? Svaret er at når Jupiter sørger for mulighetene, kan det sjelden gå galt. Et tilbud fra planetene, som Jupiter står bak, er virkelig verdt å ta en sjanse for. 

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Så slipp løs fantasien og ambisjonene dine som et digert seil på en båt, og la Jupiter blåse luft i seilet og stake ut kursen for framtidens horisonter. Det er dette du har gått og venta på – en sjanse til å få utøve alle de talentene du så langt ikke har fått sjansen til å bruke. Straks du har tatt et valg og er underveis, vil du være helt sikker på at dette er det riktige.

På kjærlighetsfronten vil forholdet, på grunn av dette årets solformørkelser i partnerskapssektoren av horoskopet ditt, forflytte seg videre til neste trinn. Formørkelser gir deg hva du trenger, og ikke nødvendigvis det du vil ha, men i det lange løp er de alltid til det gode. Hvis forholdet ditt tar et stort byks framover, et byks du ikke var helt klar for, kan det tenkes at du har unngått å tenke på det – og at formørkelsene gir deg den dytten du trenger. Uansett hvor forholdet er, vil dette året bringe det videre – og hvis du er singel, vil det sørge for at du treffer noen. Perioden med konflikter mellom dere i mars er ingenting å bekymre seg for, og ved å snakke sammen kan dere egentlig løse det hele ganske enkelt. De vanskelighetene som oppstår i oktober er tøffere, og de må tas på alvor.

I arbeidslivet ser det ut til at en annen formørkelse på slutten av sommeren kan føre til en del skuffelser. Den stillingen du tidligere var så glad i, er ikke lenger tilfredsstillende. Det kan hende at Jupiter har vist deg noe som er bedre, så du ivrer etter å gå videre. Økonomien ser fin ut, og juni og oktober blir finansielt veldig bra.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS