horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR STEINBUKKEN 2024

Årshoroskop 2024 steinbukken

Slik blir 2024 for steinbukken...

Publisert

Årshoroskop steinbukken: Slik blir 2024 for steinbukken. 

Horoskop 2024 steinbukken: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Du har lenge hatt lyst til å gjøre noe annet ved siden av den vanlige jobben din. Dette handler om litt mer enn å ta seg en lang ferie eller å besøke noen av verdens flotteste byer; det er en genuin higen etter å leve et annerledes liv. Du ville fremdeles jobbe like hardt som før, men det ville ha vært for noe som kunne gitt deg en dyp, indre tilfredsstillelse framfor å bare ha en jobb som betaler regningene. Og dette året kan det godt henne at drømmene dine blir virkelighet. At Pluto nå har skifta tegn representerer en fullstendig endring i livsstilen din. Ikke bare i hvordan du bor, men også hvor du bor. I år er det store sjanser for en flytting. Og, ja, det kan godt hende at du gjør det ved å bare reise på en flere måneder lang ferie, men hva om, der du befinner deg på den andre siden av jorda, du fant et sted der du ønsker å slå deg ned permanent, og en jobb som virker atskillig viktigere enn den du nå har – selv om den er dårligere betalt? Og hva hvis du som alltid har elska å bo i byen, flytta til et sted helt uten travle gater og yrende natteliv – kun grønne åkrer og en upålitelig buss til den nærmeste landsbyen? Det er denne typen forandringer Pluto bringer med seg; store, vidtrekkende og, på pussig vis, frigjørende og tilfredsstillende.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Dette er også et år for forandringer i kjærlighetslivet ditt. Jupiter og Uranus, en kombinasjon som alltid bryter reglene og går mot strømmen, har slått seg sammen i partnerskapssektoren i horoskopet ditt i april. Dette vil gi deg opplevelser – og følelser – som du aldri har sett maken til, og sannsynligvis heller aldri få oppleve igjen – for det vil gå mange tiår før disse planetene igjen møtes på denne delen av himmelen. Uansett hva som skjer, vil det gjøre slutt på de gamle, gode vanene fra fortiden. Du er antagelig vant til at alle forholdene dine så langt har utspilt seg på samme måte. Man kan godt kalle det en typisk Steinbukk-måte, og det er definitivt dette du kjenner til. Du er vant til det, du forventer det og du aksepterer både de medfølgende fordelene og ulempene. Men nå vil altså Jupiter og Uranus komme til å endre alt dette, og gi deg en kjærlighetsaffære som du aldri i din villeste fantasi hadde trodd at du ville få oppleve. Nå kommer du til å gjøre ting du aldri før har gjort – helt uten noen retningslinjer om hva som er rett eller galt, annet enn hva som føles riktig for deg. Og det er helt greit, for du finner ut av det. Stol på instinktene dine.

Da kommer det vel heller ikke som noen overraskelse at dette året også byr på et karriereskifte. Årets formørkelser inntreffer i toppen og bunnen av horoskopet ditt, og de vil gi deg fantastiske nye korttids- og langtidsmuligheter. Tenk tilbake på hva du gjorde for fem eller til og med ti år siden, og hvordan det som da skjedde har brakt deg til der du er nå. Akkurat det samme er i ferd med å skje på nytt, og denne strømmen av hendelser vil føre deg fram til slutten av dette tiåret, og kanskje enda lenger – spesielt hvis forandringene handler om en endring i livsstil og denne flyttingen som Pluto tilbyr. Å flytte livet sitt involverer en hel del hard jobbing, noe du vil se i august, men det har du ingenting imot. Siden Pluto både er planeten for flytting og velstand, blir det ingen problemer i forhold til penger. Februar og mars vil forsikre deg om dette. Slutten på året blir også bra.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS