horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR SKYTTEN 2024

Årshoroskop 2024 skytten

Slik blir 2024 for skytten.

Publisert Sist oppdatert

Årshoroskop skytten: Slik blir 2024 for skytten. 

Horoskop 2024 skytten: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

SKYTTEN 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

2024 ser ut til å bli et år der det skjer mange forandringer rundt deg uten at du selv tar de store beslutningene. Til tross for at du har Mars’ energi i tegnet ditt på begynnelsen av året, beveger han seg videre til Steinbukken 4. januar – og han vil ikke vende tilbake før i 2025. Derfor er det andre mennesker – de du jobber sammen med, familien din, partneren din – som tar initiativene nå, og du bare følger på sammen med dem. Dette er ikke så ille som det kan høres ut. Du får fremdeles muligheten til å oppleve nye steder og være sammen med favorittmenneskene dine. Det som nå er annerledes, er at du er passasjer og ikke sjåføren. I hvert fall i et par måneder. Dette er en fin måte å reise på, og på mange måter gir det deg et nytt perspektiv på reisen – så det er ingenting å bekymre seg for.

Den største forandringen dette året vil sannsynligvis inntreffe i dine nærmeste relasjoner. Konjunksjonen med Mars og din herskerplanet Jupiter i partnerskapssektoren av horoskopet ditt kan komme til å føre til noe som ingen av dere hadde forventa. Men i stedet for å ødelegge forholdet mellom dere, vil det fylle dere begge med ny energi og entusiasme for veien videre. Det er i dette du finner den virkelig gode energien dette året, den som har ringvirkninger på alt annet. Mens det hele utspiller seg, kjenner du at du har styringa og greier og gjøre små justeringer underveis – men du må for all del ikke prøve å stoppe det. Når så sterke planeter slår seg sammen, er det beste å bare la ting skje. Det kan tenkes at alt framstår som veldig nytt og litt skremmende, men allikevel er det fint. Det vil bli noen ekstra fine dager i april, mai og august. Gjør det beste ut av dem.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Når det gjelder karrieren, er dette tiden for å stille noen spørsmål. Merkurs tre retrograde runder er i berøring med de delene av horoskopet ditt som har å gjøre med handlinger og motivasjon. Du vil oppleve at du konstant undrer deg over hvorvidt det du driver med er riktig for deg, og om det etter hvert kan gi deg den karrieren du ønsker. Gjør du de riktige tingene, og gjør du dem av de rette grunnene? Dette er ikke nye spørsmål, men ting du har grubla på i årevis, men hver gang du spør, graver du hullet du sitter i dypere. Kanskje du rett og slett skal legge fra deg spaden? Til slutt vil du finne ut hva som er din egentlige motivasjon, og du tenker at dette har du jo visst hele tiden. Du er på tilbudssiden og gjør et ærlig arbeid – som Skytter alltid gjør. Men allikevel … Det finnes et snev av tvil der. Kanskje et bytte av arbeidsområde på vårparten, der du lærer nye arbeidsrutiner, kan distrahere deg fra å overtenke ting. Så det foreløpige svaret er – så fremt det er umulig for deg – å fortsette som før. 

I 2025 vil herskerplaneten din Jupiter være mye sterkere til stede, og det vil bli formørkelser i toppen av horoskopet ditt som skaper nye karrieremuligheter, og da får du det endelige svaret. Økonomisk blir 2024 mye bedre enn forventa – Mars har ikke glemt deg, og når han beveger seg gjennom pengesektoren i horoskopet ditt i februar og oktober får du nok å rutte med.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS