horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR SKORPIONEN 2024

Årshoroskop 2024 skorpionen

Slik blir 2024 for skorpionen...

Publisert Sist oppdatert

Årshoroskop skorpionen: Slik blir 2024 for skorpionen. 

Horoskop 2024 skorpionen: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Pluto blir gjerne oppfatta som å være en av herskerplanetene i Skorpionen, så når planeten beveger seg videre til et annet tegn, vil energien du har fått fra ham og de retningene han har ført deg i, også forandres. Hvis du allerede står godt planta med begge beina i et langtids-prosjekt, kan denne endringen føles veldig upassende, men den er faktisk kun til det gode. Ønsker du deg egentlig de samme tingene nå, de som du ville ha da Pluto forrige gang, i 2008, dro videre? Selvfølgelig gjør du ikke det. Du har forandra deg en hel del siden den gang, og Pluto har hjulpet deg med det, men nå er det igjen på tide med en forandring. Og uansett hva Pluto i Vannmannen bringer, vil du måtte stå i det – for planeten styrer deg, og du vil føle påvirkningen raskt og direkte. Du kan til og med oppleve at du blir bedt om å lede en gruppe. Som en ekte Skorpion vil du helst unngå den slags eksponering, men ikke bli overraska om det faktisk skjer.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Da Pluto befant seg i Steinbukken, jobba du for å kunne tilegne deg verdifulle objekter – eller statussymboler. I denne nye tilværelsen vil belønningene være usynlige; de handler mer om å oppnå kontroll, å ha påvirkningskraft og makt. Dette passer talentet ditt perfekt, og så snart du har blitt vant til disse nye spillereglene vil du oppnå like gode resultater som før – og antakelig også enda bedre. Pluto har nå posisjonert seg i sentrum av horoskopet ditt, og det er dette som er det nye utgangspunktet hvor fra alt vokser og gror. Dette året blir derfor ikke bare starten på de neste tjue åra, men også på resten av livet ditt. Og for å ytterlige understreke det hele, vil Mars nå det samme punktet som Pluto rett etterpå, og de vil sammen befinne seg der i en dag eller to før de beveger seg videre. Dermed blir både kort- og langtidssyklusene restarta. Til slutt blir det en formørkelse senere på året i den delen av sektoren som har å gjøre med hendelser i fortiden. Denne vil lukke døra til alt du har etterlatt deg og utstyre deg med blanke ark for framtiden.

I kjærlighetslivet oppstår det en plutselig og uventa utvikling i et langtidsforhold – som lenge har vært av og på. Du vet naturligvis hva dette kan føre til, men hvem blir den første til å stille spørsmålet – og hva blir svaret? Uansett utfall, blir det ikke som du hadde forventa. Alt ble plutselig så mye mer seriøst, og det er selvfølgelig fordi Plutos forflytning har endra dynamikken i forholdet.

Dette året må du utvise tålmodighet på jobben. Det er bekymringsfulle, usikre faser rundt sommeren, der forandringer på planer og kanselleringer gjør det umulig å foreta seg noe produktivt – eller å i det hele tatt være sikker på at målene du har hatt i sikte fortsatt er der. I august vil du heldigvis igjen føle deg på tryggere grunn, og på slutten av året vil du være deg i en overordnet stilling når Mars befinner seg i toppen av horoskopet ditt. Han blir der til langt inn i 2025. Jupiter vil ha deg til å spare for framtiden og investere langsiktig. Og det er nok lurt, spesielt i august. Noen små tap på slutten av året vil være verdifulle påminnelser om hva som er den økonomiske smertegrensen din.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS