horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR LØVEN 2024

Årshoroskop løven 2024

Slik blir 2024 for løven.

Publisert

Årshoroskop løven: Slik blir 2024 for løven. 

Horoskop 2024 løven: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

LØVEN 23. JULI – 23. AUGUST

Dette blir et år der alle de mest aktive og sterkeste planetene befinner seg i den øvre halvdelen av horoskopet ditt – og det betyr, for det første, at det er mye som skjer, men enda viktigere er det at alt foregår i full offentlighet – og ikke i de private delene av livet ditt. Og dette har du ikke noe imot. Det betyr at du får vist deg fram, og det bruker du vanligvis å være flink til. Hvis du har et klart mål i sikte, nok plass til å utfolde deg på og en villig gruppe av hjelpere eller et takknemlig publikum, er du uslåelig. Men disse samme aktive og mektige planetene kommer til å skape nye scenarier, endre reglene etter eget forgodtbefinnende, og sette nye kodekser i omløp – og du er nødt til å tilpasse deg, improvisere og lære underveis, samtidig som du hele tiden må forsikre ditt publikum om at du vet hva du driver med og har alt under kontroll. Det er ingen grunn til bekymring; energien din og talentet ditt vil føre til at det hele går bra til slutt – selv om du ikke er komfortabel underveis. Selv ikke etterpå kan du slappe av – for uventa forandringer er den nye normalen, og det er du bare nødt til å venne deg til.

I forholdet vil tilstedeværelsen av Pluto i partnerskapssektoren endre spillets regler for godt. Hvis du er i et mer uforpliktende forhold, der dere bare møtes når dere har lyst og gjør noe dere begge synes er moro, men ingen av dere føler for ytterligere forpliktelser, vil Pluto få deg til å tenke veldig grundig igjennom hvor mye dere egentlig betyr for hverandre. Det kan godt tenkes at når det eksterne trykket begynner å øke, får dere ikke nok tid til å møtes – eller at det kan være at det er under stress at dere instinktivt lener der mot hverandre, og hjelper hverandre med å takle hva enn det er som skjer. Pluto er ekstremt god på få i gang uventa hendelser av ingenting – og like god på å avsløre den egentlige dybden i et forhold, inkludert den du så langt har ignorert eller ikke villet se.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Det er temmelig sikkert at dette vil bli det beste året dette tiåret for karrieren din, og det kan bli et av de to–tre mest betydningsfulle årene i livet ditt – år du vil se tilbake på som virkelig avgjørende i forhold til hvor du vil befinne deg i framtiden. Til tross for at du har hatt Uranus oppe i toppen av horoskopet ditt en god stund nå, som har pusha deg hvert eneste år for at du skulle bli modig og endre kurs, er det Jupiter som nå bistår deg – og som får deg til å gi deg de karrieremulighetene som du ikke greier å motstå. Du er vant til å bevege deg i toppskiktet, så tanken på å starte en ny karriere på bunnen og jobbe deg vei oppover kan framstå som om alt det arbeidet du har lagt ned for å komme dit du er i dag, er bortkasta. Men når det er Jupiter som er på tilbudssiden, vil du umiddelbart nå toppen igjen. Denne jobben er ment for deg, og du elsker den. Når det gjelder økonomien, ser dette ut til å bli et år som handler mer om sparing enn om shopping, men det er jo en bra ting. I september kan det godt tenkes at du tar høy risiko i forbindelse med et prosjekt som er bygget på vage løfter, men heldigvis ser det ut til at du greier å få tilbake mesteparten av investeringene dine. Uansett vil du ta lærdom av opplevelsen og være mer forsiktig med pengene resten av året.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS