Her er den alternative slutten på «Broen»

I går ble siste episode av suksesserien «Broen» sendt på TV. Men serieskaperen avslører til Aftonbladet at det kunne ha sluttet på en helt annen måte.

Publisert Sist oppdatert

Historien om Saga Norén er ferdig. I går ble den aller siste episoden av TV-serien «Broen» sendt på SVT og NRK.

I syv år og fire sesonger har vi fulgt politietterforsker Saga Norén, men nå er det altså slutt. For godt. Har du ikke sett siste episode? Da må du ikke lese videre for her kommer det spoilere!!!

Se også: TV-seriene vi elsker!

SLIK KUNNE «BROEN» SLUTTET

Serieskaper og manusforfatter, Hans Rosenfeldt, har uttalt til Aftonbladet at slutten på serien ikke var noen selvfølge. Det var mange alternativer til handlingen oppe til diskusjon. En av alternativene til slutten var at Saga skulle dø.

– Mange forventet at det skulle bli en tragisk og trist slutt, så vi ville gå imot de forventningene. Og det føltes litt for enkelt for oss å bare drepe hovedkarakteren, sier Hans Rosenfeldt til Aftonbladet.

Men hvordan slutter egentlig serien, hva skjer med Saga? I siste episode er alt litt uklart, og det kommer ikke tydelig fram hvor hun er på vei.

– Jeg tror personlig at hun til slutt kommer fram til at hun skal fortsette å være politi. Det er bare at grunnen hennes til å være politi kommer til å forandre seg i framtiden, sier han til Aftonbladet.

Men hva skjer i Sagas privatliv? Med kjærligheten?

– Jeg vil tro at hun kommer til å ta opp igjen en relasjon med Henrik. Men de kommer ikke til å gifte seg, få egne barn og leve lykkelige alle sine dager. Men på en eller annen måte kommer hun til å opprettholde en relasjon med Henrik i framtiden, sier Rosenfeldt i intevjuet med Aftonbladet.

Saken er fra elle.se

Foto SVT, Carolina Romare

Powered by Labrador CMS