Bli med på ELLE-live

Lurer du på hva som foregår bak kulissene i ELLE-redaksjonen? Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i motebransjen? Eller drømmer du kanskje om å se deg selv på et ELLE-cover? Nå er sjansen her! Bli med oss på en fasjonabel og sensasjonELLE lørdag i Gamle Logen i Oslo. 3. november.

Publisert Sist oppdatert

For aller første gang går ELLE-live av stabelen og du er selvfølgelig invitert. I tillegg til masse godt ELLE- innhold, og mange inspirerende mennesker byr vi på lekre goodie bags til en verdi av 1500 kroner og sjampanjesmaking.

Klikk deg inn for å lese mer.

Ta med deg bestevenninna, jentegjengen eller hvorfor ikke mamma på en lørdag fylt med spennende og inspirerende foredrag innen MOTE, SKJØNNHET, INTERIØR, LIVSSTIL og KARRIERE.

COVERSHOOT

Motefotograf Truls Qvale tar ditt personlige coverbilde som du får med deg hjem!

MOTE

ELLEs moteredaktør Petra Middelthon forteller deg om de sterkeste trendene denne sesongen og ikke minst hvilke plagg du bør investere i. ‍ I tillegg blir det «Livestyling med stylist/influencer Caroline Skjelbred & motejournalist Nathalie Helgerud. Inspirerende for alle anledninger!

SKJØNNHET

Sesongens heteste trender innen hår og makeup!

ELLE – INTERVJU

Sjefredaktør Signy Fardal snakker med Virginie Dolata fra ELLE international om hvordan vi jobber med de største internasjonale kjendisene.

INTERIØR

Live Brekke, tidligere redaktør i ELLE Decoration og nå daglig leder i Oslo Deco forteller oss om heiteste trendene og gir sine beste interiørtips.

KARRIERE

Elisa Røtterud: Fra mote til vidda.

ELLE-REDAKSJONEN

Hvordan får du jobb i et av verdens største motemagasin? Redaksjonen svarer og forteller om sin vei til drømmejobben.

SPIRITUELLE

Sophia Lea, astrolog – slik finner du kjærligheten og beholder gløden og spenningen i relasjonen.

Kjøp billetter her!

Kjøp billetter her!

PROGRAM

Powered by Labrador CMS