Helgens ønskeliste: fokus på egenpleie

Foto: Instagram/@mathilde_roien, Produsentene

Dette er helgens ønskeliste

Publisert Sist oppdatert

Denne uken har det – naturlig nok, handlet mye om gavetips og hva vi skal gi bort til andre til jul. Helgens ønskeliste handler derimot om egenpleie. Med nok en lockdown, og for mange en ny periode med hjemmekontor, er det viktig å ta vare på seg selv. Ikke minst – det er viktig å holde seg frisk!

Denne helgen, mellom julegaveshopping og baking, skal vi sette av litt tid til en ansiktsmaske og litt hjemmespa. Som Silvany Bricen skrev om denne uken i «5 tips som redder vinterhuden», er det ikke så mye som skal til. En deilig maske som gir masse fukt kan være akkurat de huden trenger akkurat nå for å holde seg i balanse.

Gjennom vinteren vil vi helst holde oss varme i drømmeboots fra The Row (eller noen som ligner), og en deilig ullue! I tillegg vil vi tilføre litt farger i hjemmet (med inspirasjon fra ELLEs Art Director, Vibeke) med et pledd i en deilig rødtone.

Nå som de fleste juleselskaper er avlyst, tilbringer vi gjerne noen late kvelder foran TVen og ser på en koselig julefilm – helst iført en deilig badekåpe fra Myyk! Dette er helgens ønskeliste.

Helgens ønskeliste

BH fra & Other Stories, kr 350 (annonse).

Truse fra & Other Stories, kr 190 (annonse).

Boots fra The Row, kr 14900.

Teppe fra Arket, kr 790 (annonse).

Badekåpe i hotellhvit fra Myyk, kr 1250.

Body Oil fra Dr. Hauschka, kr 269 (annonse).

Ullue fra Samsøe Samsøe, kr 399 (annonse).

Avslappende øyemaske fra Holistic Silk/Gimle Parfymeri, kr 795.

Hyaluronic Acid Corrective Mask fra The Organic Pharmacy, kr 560 (annonse).

Powered by Labrador CMS