Månedshoroskop: April 2021

Foto: Imaxtree

Slik blir april for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert
Månedshoroskop april 2021: Starten av året ble ikke slik vi alle hadde håpe på, og nok en gang blir det en litt annerledes påske. Men, selv om vi ikke kan reise eller være sosiale på samme måte som før, kan det allikevel skje mye spennende! Spent på hva resten av 2021 vil bringe? Her finner du årshoroskopet for 2021. Slik blir denne måneden i følge stjernene: Væren er zodiakens første tegn, og styres av krigerplaneten Mars. Du er en driftig person, som hele tiden ønsker å oppleve nye ting. En Vær har ikke tålmodighet til å bli værende i prosjekter for lenge – du er mer en igangsetter. Når alt er oppe og står og ruller friksjonsfritt, vil du videre til neste utfordring. I dine forhold er du lidenskapelig og svært fysisk, så et platonisk forhold er ingenting for deg. Den intelligente Væren kan oppleves som modig, energisk og karismatisk, men du kan også framstå som egoistisk og kranglesjuk. Væren plasserer seg selv lengst foran i rommet, men det er også derfor Væren så ofte lykkes i livet. Månedens råd: Utforsk følelsene dine. ​

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Væren 21. mars – 20. april

Denne måneden blir en periode fylt med håp. Det blir en god tid, både på jobben og privat. Du får akkurat passe mange utfordringer, og du føler at du vokser med hver oppgave. I denne perioden kommer du også tettere på en kollega. Det viser seg at dere har mye mer til felles enn du trodde – i forhold til alt fra politiske ståsteder til deres ambisjoner i livet. Dessuten viser denne personen seg, når du skraper litt borti den korrekte overflaten, å besitte både en varm humor og mye intelligens. Som singel kan det til å med hende at du faller for denne kollegaen din. Dere har kjent hverandre overfladisk en stund, men denne måneden blir relasjonen dyper og mer intens.

​Tyren​ 21. april – 21. mai

April blir starten og slutten på en rekke arbeidsrelasjoner. Det blir tårevåte farvel, men du blir også kjent med nye, stimulerende mennesker. I løpet av måneden skal du komme til å vokse mye, ikke minst i jobben din. Sjefene dine har for alvor fått opp øynene for kompetansen og lederevnene dine, noe som fører til at du virkelig kan ta et steg opp på karrierestigen – hvis det er det du vil. Du kan også få andre fristende jobbtilbud i denne perioden.

​Tvillingene​ 22. mai – 21. juni

April dreier seg mer om framtiden enn om nåtiden. Du legger mange planer denne måneden. Det kan være sommerplaner, kurs, bolig­bytte eller til og med noe i forholdet ditt. Det er som om du plutselig har fått livet tilbake. Selv om mye ikke akkurat er som før pandemien, føler du at alt begynner å stabilisere seg og at du ikke lenger kjenner deg så fortapt som før.

Krepsen ​22. juni – 22. juli

I løpet av april møter du nye personer som kommer til å få deg til å tenke framover. Selv om du ikke har glemt en viss person, føler du deg nå klar til å legge det som har vært bak deg og gå videre. I løpet av perioden blir det mer å gjøre på jobben, og mange oppgaver krever din fulle konsentrasjon. I perioder er det krevende og vanskelig, men om du holder ut vil du bli belønnet for innsatsen din. Her gjelder det å ikke gi opp.

Løven ​23. juli – 23. august

I løpet av april begynner naturen å våkne til liv igjen, og det samme skjer med energien din. Du blir kvikkere i takt med at dagene blir lysere. Dette er bra, for slutten av perioden bringer med seg mye stress, og da trenger du alle dine krefter for å kunne holde ut. En sjef stiller nå høyere krav til deg. Dette er en tid for forhandlinger, både når det gjelder arbeidsoppgaver og lønn. Sørg for at du får betalt for den jobben du gjør.

Jomfruen 24. august – 23. september

I april begynner tempoet i hverdagen å øke. Du omgås litt flere mennesker, og du føler deg motivert til å finne på ting som små utflukter, eller kanskje en reise. Du har behov for både kortere og lengre miljøbytter. Det blir en stressende, men samtidig utviklende og morsom periode – og du har mer livsglede enn på lenge. Du tar mer for deg, både privat og på jobben.

Vekten ​24. september – 23. oktober

April innledes optimistisk, for senere å by på en nedtur i midten av perioden. Alt tar seg opp igjen i slutten av måneden. For deg dreier hele april seg om små og store valg. Livet ditt begynner å få en form for normalitet igjen, men nå innser du at du ikke ønsker å gå tilbake tilværelsen slik den var i 2019. Selv om fjoråret var tungt, fikk du sjansen til å stoppe opp og ransake deg selv. Dette blir nøkkelen til mange av de beslutningene du tar nå.

Skorpionen ​24. oktober – 22. november

Også april handler om tilpasninger og om å finne sin rolle. På sett og vis faller de fleste brikkene på plass i denne perioden, men enkelte ting tar det litt lengre tid å venne seg til. Svaret på hvordan du skal finne harmoni akkurat nå er tålmodighet, noe du ikke har overdrevent mye av. Du får sjansen til å trene opp dette talentet, og den prosessen kan være slitsom. Prøv å tenke på nye personer som venner du enda ikke kjenner.

Skytten ​23. november – 21. desember

Du møter ikke bare våren denne måneden, du møter også ditt nye liv. April fører med seg en variasjon av venner, opplevelser og moro. Selv om du fortsatt er ganske selektiv i forhold til hvem du omgås, bringer denne våren med seg det positive at du er mer utendørs, og da føler du deg tryggere i omgang med flere. I løpet av april får du muligheten til å forbedre økonomien – noe som absolutt trengs etter en tøff vinter.

Steinbukken ​22. desember – 20. januar

April fortsetter på samme vis som mars. Du bygger opp selvtilliten din bit for bit, og du begynner å forstå sammenhengen mellom indre styrke og framgang. Noe som kan føles litt leit, er at din framgang forutsetter en annen persons feil – siden dere er flere som slåss om den samme stillingen. Din fordel er at du er eldre enn konkurrenten, og at du har mer erfaring med å mislykkes og reise deg igjen.

Vannmannen 21. januar – 19. februar

I løpet av måneden kan du får et tilbud om å jobbe utenlands i en periode. Dette er en fristende tanke, men om du har familie, så er det mye som skal klaffe. Her får du en mulighet til å gjøre noe annerledes og unikt, men alle er nødt til å være enige i beslutningen. I motsatt fall kan dette rive ned mer enn det bygger opp. I midten av perioden får du veldig uventede, men fantastiske nyheter. Det dreier seg om en ung slektning eller et familiemedlem.

Fiskene​ 20. februar – 20. mars

Om du tok sjansen på å gjenoppta et gammelt vennskap i livet ditt forrige måned, kan april bli en herlig, men også dramatisk tid. Dere to har alltid utfordret og provosert hverandre, men det er nettopp det som gjør at gnisten mellom dere aldri har sluknet. Midten av perioden blir ganske tøff jobbmessig. Det er mye som skal rekkes over, og mange er syke. Her gjelder det å finne energi til å orke alt sammen.

Powered by Labrador CMS