annonse

En app vi virkelig sverger til!

Du har vel lastet ned denne på telefonen din? 

Publisert Sist oppdatert

Vi ELLEsker små hacks som gjør hverdagen vår enklere! Og nå som høsten er her, setter vi enda mer pris på egenpleie og viktigheten av å sette av tid til seg selv. 

En av de appene vi virkelig sverger til, og som lyser opp hverdagen når det er ekstra kaldt og trist ute, er bookingtjenestenTimma

Her kan du enkelt booke negltime, frisørtime eller andre behandlinger i salong – og det beste av alt, appen er tilgjengelig i hele Norge! Hva med en ansiktsbehandling i Stavanger og en negltime på en fresh salong i Bergen neste gang du er der? 

Timma har over 300 salonger bare i Oslo alene – og har et fantastisk utvalg av tjenester innen hår, skjønnhet og velvære – akkurat der du er. 

Book din neste behandling med Timma-appen

Er du også lei av å måtte vente i flere uker på neste ledige time? Være seg om du skal fikse neglene, vippene eller ta en facial...  I Timma-appen kan du enkelt se hva som er tilgjengelig den dagen du ønsker en time. Her finnes det behandlinger for alle – kanskje du vil booke inn en massasje eller barbertime til kjæresten din også? 

Å booke i Timma appen er super enkelt! Du har en rekke kategorier å velge mellom, eller du kan spesifikt søke på det du ønsker. Og du kan lese vurderinger fra andre kunder slik at du vet at du blir fornøyd. 

Når du har søkt opp det du ønsker å booke, får du en oversikt på et kart over ledige timer og hva prisen er – hvor genialt er ikke det? 

Få 100 kr i rabatt med eksklusiv ELLE-kode 

Er du ny i Timma-appen? Nå får alle nye kunder 100 kroner i rabatt ved første bestilling. Bruk koden "elle100" og book deg en time nå i helgen! Hva er vel bedre enn å kjøpe seg en take-away kaffe og fikse neglene på en lørdag? 

Timma-appen er tilgjengelig for både Apple og Android-brukere. Les mer om appen på Timma.no.

Powered by Labrador CMS