Huskeliste til julebordsesongen

Foto: Instagram/@emmanuellek_

10 ting du bør ha til julebordsesongen.

Publisert Sist oppdatert

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og det er tid for litt planlegging! Antrekk og sko er selvfølgelig viktig, men det er også noen enkle «detaljer» som kan gjøre årets partysesong enda litt bedre.

Vi har satt opp en liste med 10 ting vi skal sørge for å ha på plass før det braker løs i november. Denne listen kunne sikkert vært dobbelt så lang, men her er noen essentials.

10 ting du må ha til julebordsesongen:

Ansiktsmaske

En god ansiktsmaske legger grunnlaget for litt ekstra glød gjennom julen. Det finnes en haug av gode masker – både sheets og til å smøre på, men akkurat nå har vi helt dilla på denne fra Ole Henriksen.

Highlighter

Få litt ekstra glød med denne highlighteren fra Yves Rocher. Den er superenkel å påføre, og passer perfekt i enhver partyveske (uansett størrelse), da den er liten og nett. Finnes i to farger: rosa og bronse. Påfør på kinnben, i øyekroken, på nesetippen og en dæsj over leppa for en naturlig og diskret glød.

Highlighter med kokosolje fra Yves Rocher, kr 139.

Øyekrem

Det kan fort bli litt lite søvn i november og desember, så da gjelder det å ha gode produkter som hjelper litt ekstra til. Denne øyekremen fra Origins er en gammel klassiker, og en av våre favoritter. Produktet inneholder perlemorstoner som gjør at de mørke ringene blir umiddelbart mindre synlige.

GinZing Refreshing Eye Cream fra Origins, kr 310 (annonse).

Setting spray

En annen klassiker! Denne setting sprayen fra Urban Decay er en must I partysesongen – selv om det stort sett er dempet belysning på fest, er det ingen som ønsker at halve sminken forsvinner før kvelden er omme.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray, kr 310 (annonse).

Neglelakk som sitter

Bruk heller 10 minutter ekstra på neglene før en fest, og gjerne kvelden før. Vi har alle tatt på neglelakk rett(!) før avreise, og vi vet jo alle hvordan det ender... Bruk både base coat og top coat, slik at neglelakken sitter ordentlig – det er også mye penere.

Top Coat Speed Setter fra Essie, kr 145 (annonse) og Base Coat Smooth-E fra Essie, kr 145 (annonse).

...og leppestift som sitter

Denne sitter som et skudd! Hvis du liker å bruke leppestift, kan vi anbefale denne fra Jane Iredal på det sterkeste. Den finnes i flere forskjellige, nydelige farger, og sitter hele kvelden (og vel så det).

Jane Iredale Beyond Matte Lip Fixation Lip Stain, kr 375 (annonse).

Vannfast maskara

Julebord kan jo fort bli litt fuktig...og det er dermed fort gjort å få litt maskara under øynene. Det er jo ikke verdens undergang akkurat, men ønsker du å unngå det, kan det være lurt å bruke en vannfast variant på fest. Denne sitter godt, og er enkel å fjerne med vanlig sminkefjerner.

Air Volume Mega mascara fra L'Oréal, kr 116,25 (annonse).

Tørrsjampo

Need we say more? Mange bruker tørrsjampo til styling og ekstra volum, men det er kanskje aller viktigs dagen derpå? Denne fra Oribe gjør jobben.

Gold Dust Dry Shampoo fra Oribe, kr 500 (annonse).

En god deodorant

Vi er stadig på jakt etter de beste deodorantene – både naturlige og «vanlige» (denne topper også lista), og denne fra Lyko er en ny favoritt. Med dette kitet får du testet alle tre duftene.

Deodorant Kit fra Lyko, kr 139 (annonse).

Puter til skoene

Julebord kan fort by på mye dansing – og det bør det!? Ta forhåndsregler og putt såler i skoene for å holde ut ekstra lenge på dansegulvet.

GelActiv Sulor Open Shoes fra Scholl, kr 255 (annonse).

Powered by Labrador CMS