Jeg har en obsession med å teste naturlige deodoranter – som jeg også har skrevet om her, men når det gjelder «vanlige» anti-perspiranter har jeg ikke vært fullt så eksperimentell. Jeg trodde jeg hadde funnet min go-to, men det viste seg å jo være helt feil (min gamle go-to skal forbli anynoym).

Antiperspiranten «Trust me» fra Löwengrip, er nå min NYE go-to, og jeg er ganske sikker på at det også blir din – om du bestemmer deg for å tester den.

Etter en lidenskapelig samtale om dette produktet på kontoret, mellom to kollegaer – som også forøvrig har byttet til denne fast, måtte jeg jo teste. Og…jeg tror jeg aldri kommer til å gå tilbake til min gamle deo.

Holder hele dagen, lukter godt av granateple og fersken, tørker fort, den er ikke klissete, mild mot huden, og igjen: holder HELE dagen!

Bonus: emballasjen er veldig nett og passer perfekt i veska.

Beste deodorant

Trust me fra Löwengrip, kr 139.

Relatert

Miniguide til mykere lepper

Slik får du mykere lepper på vinteren.
Korres Luminous Body Perfector

Dagens Craving: Korres Luminous Body Perfector

Sommerglød på 1-2-3!
På sommerhalvåret er Tom Fords 'Bitter Peach' en favoritt, og selv om den kanskje høres veldig fruktig og frisk ut, så opplever jeg den som rund og litt krydret. Fersken kommer helt klart tydelig fram, men etter å ha sittet litt på huden blir duften mørkere og mer tre-aktig. En sexy sommerparfyme!

Marthes duftreise

Skjønnhetsansvarlig, Marthe deler sine favoritter.

Les også

Nykr lip saving kit

Dagens Craving: Nykr Lip Balm

Myke lepper? Ja, takk!

Dagens craving: Glow 2 Go

Denne Glow 2 Go-sticken fra Clarins er dagens craving og "must have" i vesken!

Dagens craving: Ansiktsskrubb

Gjør huden vårklar med en deilig skrubb.