Fra couture til parfyme

Libanesisk dekadens og fransk eleganse – Elie Saab er Couture-skaperen som nå lager himmelske dufter.

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Elie Saab er en libanesisk motedesigner som kler opp it jenter som Kendal Jenner, Bella Hadid, Scarlett Johansson og Olivia Palermo, samt mange av de kongelige over hele verden.

Kjolene hans er drømmende og inspirert av hans libanesiske røtter, og har orientalske dekadente detaljer.

Han bruker luksuriøse materialer som chiffon og organza, Swarovski-krystaller og fjær. Han fikk meget stor anerkjennelse i 2002 da Halle Berry vant en Oscar iført en av hans kreasjoner, og hans kjoler er stadig å se på den røde løperen.

Elie Saab-universet har både en brudelinje, pret-a-porter-kolleksjon, haute couture og en egen parfymelinje som du nå også får kjøpt i Norge hos Vita Exclusive - www.vita.no/exclusive!

From Fashion To Fragrance

Og det er hans magiske dufter som nå har tatt verden med storm, og han lar seg inspirere av sin siste kolleksjon når han kreerer de. Hans første duft vant priser i duftbransjen, da de er både sensuelle og elegante. Flakongene er en drøm å ha på baderomshyllen. Duften Girl Of Now edp er en flørtende og lett duft, med noter som mandarin, magnolia og mandelmelk.

Girl of Now Shine er et tilskudd til den eksisterende duftlinjen GIRL OF NOW, og denne duften er utviklet av Dominique Ropion og Sophie Labbe. Notene i denne duften er blant annet pære, ananas, ristede pistasjnøtter, mandler, appelsinblomst, ylang ylang, jasmin, iris, pathouli og vanilje. Denne duften er rett og slett magisk og sensuell. Elie Saabs karakteristiske og lukseriøse design passer perfekt inn i duft verden, med de mest magiske og vakre parfymer.

Prisene på Girl of Now EDP er 585 kroner for 30 ml og 750 kroner for 50 ml.

Powered by Labrador CMS