Fått med deg disse skoene fra it-merket?

Foto: Instagram @camillecharriere

Dette er skoene blant annet franske Camille Charriere har lagt sin elsk på.

Publisert Sist oppdatert

Amina Muaddi: I anledning French Month vil vi fortelle om dette lekre motemerket, som blant annet er kjent for sine pumps, og de er ikke bare spottet på én influenser, men flere. Skoene er designet i drømmebyen Paris, og det er Amina Muaddi som står bak det vellykkede merket. Kjent er de spesielt for skohelene som skal være martini glass-inspirert.

Amina Muaddi

Det er spesielt to par sko verden har lagt sin elsk på, nemlig de med sommerfugl i diamanter på, og med martini glass-inspirert hel. De grønne "glass"-skoene med diamanter på er også å spotte på flere.

Vi er ikke akkurat lei oss for at det akkurat er disse skoene som tar motebildet med storm akkurat nå – de er jo så fine! Vi gledet oss heller ikke noe mindre til neste fest når vi så disse...

Flere av it-jentene stråler i sko fra merket i egen stue og vi har selvfølgelig tatt en titt på hvordan de styler dem. Vi har også lagt ved et knippe av våre favorittsko fra merket som vi drømmer om å klikke hjem.

Danske Emili Sindlev har lagt sin elsk på Begum Glass Green og styler med lekre rosa bukser og en nydelig Chanel – ja takk!

Og vi i ELLE-redaksjonen har fortsatt dilla på grønt...

Camille Charriere stråler i sommerfugl-skoene og styler dem med en heldress – var det bare vi som fikk lyst til å kopiere akkurat denne looken?

Pernille Teisbaek har lagt sin elsk på Kitty Glass Pump og styler dem med jeans og en nydelig veske.

Shopping: Våre favoritter

Phoenix Glass Sling fra Amina Muaddi x AWGE/net-a-porter, kr 11 008.

Phoenix Sling Black Nappa fra Amina Muaddi x AWGE/Mytheresa, kr 11 114.

Kitty Glass Pumps fra Amina Guaddi/Mytheresa, kr 11 870.

Powered by Labrador CMS