mote

8 høydepunkter fra Oslo Runway

Dette er noen av de mange høydepunktene fra den norske moteuken.

Publisert Sist oppdatert

Oslo Runway er over for denne gang, men vi sitter igjen med massevis av inspirasjon for den kommende sesongen, og gleder oss over at norsk motebransje er i full sving! Vi har samlet opp noen av høydepunktene her:

Envelope 1976:

Designer Celine Aagaard imponerer stort sesong etter sesong, og Envelope1976 har etablert seg  som en sterk merkevare de siste årene, med fokus på monokrome plagg og en tidløs og edgy garderobe. 

Se backstage-bildene her: 

Designeren selv- Celine Aagaard

Pearl Octopuss.y:

Et stort høydepunkt var også visningen til smykkemerket Pearl Octopuss.y – som også lanserte en stor satsning på kleskolleksjon – nydelige pieces i 100 % silke, upcyclede blazere og bruk av restematerialer. Se bilder fra visningen her:

Edda Gimnes: 

Dette stjernetalentet studerte womenswear ved London Collage of Fashion, og har siden hun gikk ut av skolen i 2015 skapt utallige kolleksjoner, mottatt flere priser, og klærne hennes har blitt sett på store stjerner som Lady Gaga, Cardi B og Gigi Hadid. Edda har en anerkjent og leken strek, og stiller fast ut på The Met i New York og Nasjonalmuseet i Oslo.  Se bildene fra den fantastiske visningen her:

One & Other:

Designer og gründer bak suksessmerket One & Other, Lene Henriksen, har sterk estetikk og filosofi. Her er det «Anti Fashion» som råder, og det samme gjør tidløse og klassiske plagg. Se bilder fra visningen her: 

Atelier Hinode:

Et nytt norsk bærekraftig klesmerke som lager tidløse og elegante plagg, se backstage-bilder fra visningen her: 

ESP:

Designer og gründer Elisabeth Stray Pedersen har spesialisert seg på ull, og lager helt unike plagg i nydelige kvaliteter. Norske materialer med eco-sertifisering, og hun har gjort seg populær i land som Japan. Se bilder fra visningen her:

Cathrine Hammel:

Under Oslo Runway ble vi invitert inn i Cathrine Hammel sin verden. I huset der hun bor i og har sitt studio ble vi alle bergtatt av dette magiske universe av alpaca-gensere, delikate fargepaletter, mystisk musikk og deilige ambiance. Se bildene fra Cathrine Hammel sitt univers, og de delikate plaggene her: 

Designeren selv -Cathrine Hammel

DS Fashion Award vinner – Ingrid Pettersson:

DS Fashion Talent Award kicket i gang hele Oslo Runway, der fire finalister fikk vise sine kolleksjoner for mote-Norge, og vinnerne i år ble Ingrid Pettersson, som har spesialisert seg på strikk. Kolleksjonen med navn sprett tok alle med stor jubel. Se bildene fra visningen her:

Se ukas ønskeliste her.

Powered by Labrador CMS