mote

Pearl Octopuss.y med magisk visning under Oslo Runway 

Emma Ellingsen åpent visningen i en upcylclet blazer med strassdetaljer

Det norske smykkemerket lanserte stor satsning på mote og upcycling. 

Publisert Sist oppdatert

Det norske merket Pearl Octopuss.y, som er mest kjent for å skape superkule og fantastiske statement-smykker, satser nå stort på upcycling, og under gårsdagens visning brillierte designer Cathrine Børter med sine ferdigheter og teft innen klesdesign. 

Smykkene hennes er allerede hos giganter som Net-a-Porter, Ssense, Selfridges og Matches, og uttalige kjendiser og stylister har lagt sin elsk på hennes smykker. 

Kleskolleksjonen Pearl Octopuss.y nå lanserer er basert på tre konsepter: Blazerne og dressene er gjenbruk, med nye snitt og detaljer, kjolene, sarongene og smokingsjerfene er laget av 100% silke og sydd i regi av Tina Haagensen, og skinnvestenen er laget av leftover skinn fra en gjennbruksleverandør. 

Intervju med Cathrine Børter: 

Gratulerer med fantastisk visning og kolleksjon? Hva føler du?

– Tusen takk! Skikkelig bra. Bra feeling. Litt emosjonell og både glad og sliten. Jeg føler at vi virkelig fikk vist fram Pearl Octopuss.y sitt mystiske og maksimalistiske univers og at publikum fikk både se og høre følelsene våres. At det handler om kontraster og det sarte med det sterke som skaper en nerve og balanse. Det var i hvert fall det vi prøvde å formidle. Vi ville skape en sakral og litt hellig følelse inni visningsrommet. 

– Jeg er også utrolig stolt av hele teamet og de fine jentene mine! Som en stolt mor. De har stilt opp, og stått løpet ut så vi kunne få ut visjonen vår. Jeg vil også rette en stor takk til Alex Norheim fra Team Models, og til de fantastiske modellene som stilte opp. Esther Roe på fiolin, hår og sminke fra Linda Wickmann og Eleni and Chris. 

Skal dere satse mer på upcycling og mote fremover? 

– Absolutt! Det er en viktig del av konseptet og estetikken vår. Vi elsker både redesign og upcycling, og skape unike pieces, så det kommer mer av dette utøver høsten og mot jul. 

Vi hyller denne satsningen, gleder oss til å se fremtiden til dette spennende og helt unike norske merket! Se våre favoritter fra visningen her her:

Oslo Runway 2023 – Pearl Octopuss.y:

Emma Ellingsen åpnet visningen i en drøm av en blazer
Kjole i 100% silke med nydelige smykker til
Upcyclet dressbukse med nye snitt og detaljer fra Pearl Octopuss.y
Drømmeblazere på rad og rekke
Stor jubel etter gårsdagens store visning
Designeren og grunder av Pearl Octopuss.y, Cathrine Børter ,etter visningen

Beste streetstyle fra Copenhagen Fashion Week. 

Powered by Labrador CMS