horoskop

SpirituELLE prognoser for uke 46: «La nymånens energier inspirere deg gjennom uken»  

Ukens energier: kreativitet, intuisjon, skapelse.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner.  

Kjære leser,

La oss først ta et øyeblikk og se tilbake på den siste måneden. Hvordan har denne tiden vært for deg? Hvilke følelser har farget dagene dine? Hvilke vaner har fungert godt for deg, og hvilke kan trenge justering? Ta deg tid til å virkelig kjenne på disse spørsmålene før du går videre.

Nå, rett blikket mot midten av desember. Hvordan ønsker du å føle deg når den tid kommer? Hva ønsker du å oppnå? Hva må du endre eller forbedre for å nærme deg dette målet? Forestill deg en hverdag uten mål eller intensjoner – uten en retning å følge. Det kan virke ganske uinspirerende, ikke sant? 

Det magiske med intensjonen din er at den styrer energien og livskraften din i en spesifikk retning. 

Her kan du lese forrige ukes SpirituELLE med Kari. 

I dag får du ekstra støtte av nymånen som faller i Skorpionens tegn. Denne energien oppmuntrer oss til å utforske vår egen transformasjon og dykke dypt inn i vårt indre selv. Dette er en tid for å slippe tak i det som ikke lenger tjener deg og å omfavne nye begynnelser. Det er en tid for å grave dypere, utforske nye perspektiver, og følge din indre visjon. 

Jeg liker å se på alt som energi, inkludert tankene og intensjonene våre. Gjennom intensjon kan du sette igang stor transformasjon! Så, kjære leser, er det noe spesifikt du ønsker å forandre eller skape i livet ditt?

La nymånens energier inspirere deg gjennom uken. Sett intensjoner for både uken som kommer og den kommende måneden. Og du - husk at den mest livsforvandlende transformasjonen av dem alle, kan vise seg å være en større aksept og omfavnelse av deg selv, akkurat slik du er.

Ukens orakelkort: SLANGEN 

Energier: kreativitet, intuisjon, skapelse

Opp: Å motta Slangen symboliserer en tid for kreativ livskraft og transformasjon. Kanskje betyr dette en forløsning i et kreativt prosjekt du står i, eller en ny epoke i din personlige utvikling. Du har en sterk indre kraft og maler din egen fremtid med presise penselstrøk. 

Les også: Ukeshoroskopet for uke 46. 

Selv om resultatet av denne prosessen vil se uanstrengt ut for andre i fremtiden, er den nå preget av dypt indre arbeid. Det som oppfattes som enkelt og lett, krever ofte stor kunnskap og presisjon. Slik som slangen har du gått gjennom mange lærdommer og hamskifter. Husk på hvor langt du allerede har kommet. 

Dette kortet oppmuntrer deg til å fortsette å lytte innover. Hvordan kan du gi deg selv enda litt mer rom og ro i denne skapelsesprosessen? Husk at intuisjonen er din beste hjelper på veien.

Book en klarsynt reading med Kari her. 

Bestill orakelkortene Sjelens Speil her. 

Powered by Labrador CMS