horoskop

SpirituELLE prognoser for uke 48: Denne fullmåneseremonien gjør vi denne uken 

Hva betyr det å trekke Magikeren opp ned? Vår faste spaltist, Kari Opsal, gir oss svaret – og gir oss tips for ukens fullmåne. 

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner.

Kjære leser,

Det er fullmåne i Tvillingene denne uken, og den kollektive energien kan føles intens - som en dans mellom forventninger, nye innsikter og avslutninger. Fullmånen er en tid for å sette intensjoner, gi slipp på det som ikke lenger tjener deg, og åpne deg for nye muligheter.

Hva med å gjøre en liten fullmåneremoni en dag denne uka? Du kan gjøre seremonien alene eller sammen med noen du er glad i. 

Forberedelse:

Gjør deg så komfortabel som mulig - med myke klær, et deilig pledd og noe godt og varmt i koppen. Finn frem penn og notatbok, røkelse, krystaller og andre ting som gir deg god energi. Tenn stearinlys, og sett på rolig og meditativ musikk. 

Rens energien:

Dersom du har røkelse - begynn med hvit salvie for å nøytralisere, deretter palo santo for å bringe inn positiv energi. Sett opp et vindu så den egative energien har et sted å forsvinne. Dersom du ikke har røkelse kan du sette en intensjon om å rense ut all negativ energi og gjøre håndbevegelser som om du beveger energien ut av rommet.

Intensjon og refleksjon:

Sett deg godt til rette og ta noen dype pust. Tenk på hva du ønsker å oppnå eller tiltrekke deg den neste månesyklusen. Hva er intensjonene dine for den kommende tiden? Skriv ned tanker, følelser eller mål.

Gi slipp:

Hva kan du gi slipp på som ikke lenger tjener deg? Skriv ned det du vil gi slipp på på, og brenn lappen i ovnen, peisen eller i en ildfast skål ute.

Takknemlighet og visualisering:

Kjenn på takknemlighet for alt det du allerede har i livet ditt. Visualiser det du ønsker å manifestere - som om det allerede har skjedd.

Avslutning:

Slukk stearinlysene og avslutt seremonien, men behold de gode følelsene gjennom uka, kjære leser. 

Denne ukas orakelkort er Magikeren - trukket opp ned. Hvert kort har én betyning når det trekkes opp - og én betydning opp ned. Ta med deg Magikerens visdom inn i fullmåneritualet ditt. Ha en nydelig indre reise!

Her kan du kjøpe Orakelkortene til Kari Opsal – Sjelens Speil. 

Orakelkort: Magikeren 

Energier: transformasjon, omstilling, forvandling

Å trekke Magikeren opp ned er en invitasjon til å reflektere over hva du fortsatt ikke har bearbeidet fra fortiden. Hva har skjedd tidligere i livet, som du ikke har akseptert eller gitt slipp på? 

Følelser er energi. Når du møter følelsene dine og tar et aktivt valg om å helbrede deg selv, vil du frigi den stagnerte energien som kan ha satt seg i kroppen og systemet ditt. 

Ved å bearbeide det du har opplevd, vil du transformere den tunge energien, og gjøre plass til mer lys. Først da vil du føle deg fri. Dersom det kjennes overveldende å skulle åpne denne døren; husk at du alltid kan søke hjelp og støtte fra andre. 

Kanskje du kan gjøre dette mentale arbeidet gjennom samtaler med en som står deg nær, eller med en fagperson. Vit at du sitter på ressursene for å forvandle det du har vært gjennom til noe positivt. Ta vare på deg selv og ditt indre barn i denne prosessen. Du er klar. Du er en magiker. 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS