skjønnhet

Derfor er tinted serum en hverdagshelt

Foto: Instagram/@haileyrhodebieber & Produsentene

5 produkter å teste ut.

Publisert Sist oppdatert

Multi-use-produkter er en stor snakkis i beauty-verdenen om dagen! I en travel hverdag ønsker mange av oss produkter som dekker flere behov samtidig.

Tinted serum er et perfekt eksempel på et multi-use produkt. Med en lett dekkevne og ulike hudpleiende ingredienser er dette det perfekte hverdagsproduktet.

Tinted serum gir også masse glød, noe vi aldri sier «nei, takk» til. Så, legg foundation på hylla i hverdagen, og test et tinted serum for en naturlig makeup-look.

Når du kommer hjem om kvelden, og skal fjerne sminken igjen – test ut disse oljerensene.

5 tinted serum:

Hydro Pure Tinted Serum fra mineralmerket Jane Iredale er et pleiende og fuktighetsgivende serum og flytende foundation i ett, som blant annet inneholder hyaluronsyre – Hei, plumpet hud!

Et tyntflytende serum med farge – inkludert SPF (bruk en solkrem tilpasset ansiktet i tillegg om du er lenge ute i solen) – som inneholder niacinamide, squalane og hyaluronsyre for masse fuktighet.

Serumet fra kultmerket Biologique Recherche inneholder blant annet fotobeskyttende og antiforurensningsaktive ingredienser. En perfekt luksusvariant av tinted serum.

Det veganske serumet fra Lumene inneholder glødgivende og fuktighetsgivende ingredienser som forbedrer hudens naturlige glød.

Serumet fra Clarins inneholder en blanding av pigmenter og nærende oljer for en fantastisk glød!

Powered by Labrador CMS