Sesongens moteuke i København blir heldigital

Foto: ImaxTree

På grunn av korona vil Copenhagen Fashion Week avholdes digitalt og messene avlyses.

Publisert Sist oppdatert

Februar står i moteukenes tegn, men årets sesong vil nok se enda mer annerledes ut enn den forrige selv om koronapandemien preget moteukene da også.

Copenhagen Fashion Week 2021

Først ute er den skandinaviske storfavoritten i København, og de skriver i en pressemelding i dag at Copenhagen Fashion Week vil avvikles heldigitalt 2. til 4. februar og at messene for salg er avlyst.

– På grunn av den pågående utviklingen av Covid-19 er vi tvunget til å kansellere alle fysiske eventer denne gangen. Inkludert messene. Programmet for visninger og talks på Copenhagen Fashion Week vil bli gjennomført digitalt på copenhagenfashionweek.com. Dette var det motsatte av hva vi hadde håpet på, men helt klart det riktige å gjøre. Vi ser framover og håper vi kan møtes fysisk igjen i august 2021, skriver CEO Cecilie Thorsmark i Copenhagen Fashion Week i pressemeldingen.

Forrige moteuke ble arrangert som en hybrid med en blanding av digitale og fysiske visninger og presentasjoner. Det blir det altså ikke i februar.

Grunnet høy smittespredning og en ny mutert variant av viruset har flere land, som England, innført lock down.

I Norge ble det denne uken pålagt nye strenge restriksjoner og anbefalinger, og vi vil bli svært overrasket om noen moteuker velger å avholde fysiske arrangementer denne sesongen.

Powered by Labrador CMS