MÅNEDSHOROSKOP: Januar 2021

Foto: ImaxTree

Se hvordan den første måneden i 2021 blir for deg og ditt stjernetegn her!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop januar 2021: Endelig er 2021 her. Velkommen!

2020 ble et tøft år for mange, og vi kan bare håpe at 2021 blir lysere.

Og ifølge stjernene kan det se slik ut.

2021 skal være vannmannens tidsalder, og vi skal komme oss ut av mørket og inn i lyset.

Er du spent på hvordan året starter?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for januar 2021.

Og om litt kommer også det store årshoroskopet på elle.no! I mellomtiden kan du jo sjekke om fjorårets årshosokop stemte...

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP JANUAR 2021

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Januar startet med et ønske og slutter med et løfte... Det blir en spennende måned full av utvikling, og du står overfor utfordringer både på jobb i privat. Du jobber mer i team enn før, og må håndtere en rekke utfordringer med dette. Du åpner deg og viser en mykere, mer sjarmerende og empatisk side enn de har sett før. Privat blir det en krevende måned. Du har høye mål og jobber hardt for å nå drømmene dine. I januar får du plutselig hjelp fra en person som ønsker å se deg lykkes like mye som deg selv. I midten av måneden får du noe du har lengtet etter.

Månedens råd: Januar er måneden hvor du bør realisere drømmene dine.

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

Du starter med ny frisk både denne måneden og i det nye året. For en gangs skyld virker det som om du har satt ett nyttårsforsett for deg selv, men det handler mer om hvordan du vil leve livet ditt, enn om noe spesifikt du vil gjøre. Januar blir ikke helt den pangstarten du hadde sett for deg, men den blir bra og rolig. Du begrenser deg sosialt, men mentalt utvikler du deg mye. Slutten av måneden blir inspirerende.

​TYREN 21. APRIL – 21. MAI

I løpet av årets første måned er du stresset. Det har med jobb å gjøre. Du kaver deg unødvendig opp, og det viser seg at du kan mer enn du tror. Måneden handler mye om drømmer og framtiden... Du planlegger en stor forandring, og det tar mye av din tid. På jobb endrer ting seg. Det blir tøffere og hardere, men samtidig blir gjengen mer sammensveiset.

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

Januar handler om små og store valg. Det blir en måned hvor du kommer til et skille. Du må ta en avgjørende beslutning som vil få stor betydning for framtiden din. Den kan handle om bolig, flytting, jobb eller å bryte en relasjon... Nå som du er midt oppe i alt som skjer, kan det virke overveldende, men når denne perioden er over vil det føles bra. Du har tatt et stort steg inn i framtiden din.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

I de første måneden av 2021 har krepsen masse energi. Du er full av ideer og tanker, men disse krever finpuss før de settes til live. De første ukene av året er bra å utvikle og forbedre disse på. Du har mange prosjekter på gang. Når det gjelder kjærlighet er ting veldig rolige nå. Hvis du er i et forhold, kan det hende relasjonen krever en del jobb for å få det til å funke nå.

LØVEN​ ​23. JULI – 23. AUGUST

Januar handler om vennskap og følelser som vokser seg sterkere og sterkere. Du har prøvd å ignorere den åpenbare spenningen som er mellom dere to, men det er først nå du begynner å agere på følelsene. I løpet av høsten 2020 har selvtilliten din vokst, og nå våger du å ta initiativ uten å være redd for å bli såret og avvist. I slutten av måneden har du dårlig råd, så det gjelder å spare nå.

​JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

Januar handler om å starte på nytt. For deg innebærer det å senke tempoet og å fokusere på dine egne behov. Dette er tiden for selvransakelse og for å utvikle deg som menneske. I løpet av måneden tester du en ny interesse... Du vil utvide horisontene dine og utfordre deg selv. Du kommer til å treffe en person som du oppdager at du har et spesielt bånd til.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Det blir en bra start på året. Du rydder både mentalt og fysisk. For deg handler den første måneden om å ta et stort steg, og å legge et ganske mørkt år bak deg. I januar tenker du mye på utvikling, spesielt når det kommer til jobb. Det kan hende at du er klar for en helt ny karrierevei, eller vil du videreutvikle deg innen det du holder på med i dag?

SKORPIONEN ​24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

I januar har du lite energi og det er ikke måneden for å starte på nye prosjekter. Du har allerede mange baller i luften både privat på jobb. Prøv å avslutt alt du begynte på i 2020 og start på ny frisk i 2021. Alt må ikke handle om å starte helt på nytt, det kan være en bra tid å fullføre ting du hadde startet på.

SKYTTEN ​ 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

For deg kan dette bli en av de koseligste månedene i 2021. Du nyter å tilbringe tid med familie, venner og partner. Det blir en rolig start på jobbåret, så du får tid til mye annet, og du føler deg mer uthvilt nå enn i hele høst... I januar tenker du mye på å ta kontakt med gamle kjente som du ikke har hatt så mye kontakt med det siste året. Du har dårlig samvittighet for at du ikke har latt høre fra deg på en stund.

​VANNMANNEN21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Du kommer til å lykkes med noe stort i januar. Det kan ha med jobb å gjøre, eller en privat investering. Januar handler mye om å skape forutsetninger for framtiden. Tross en kaotisk omverden, virker ditt liv stabilt nå. Du har fokus på det du vil lykkes med, og vil oppnå suksess med det meste som du tar deg til i år. Dette blir en bra måned.

​FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Det kan fort bli litt kaos i denne første måneden av 2021. Du vil så mye, men vet ikke helt hvor du skal starte eller hvordan. Du begynner på mange ulike prosjekter, men når måneden går mot slutten har du ikke energi igjen til å fullføre. For deg er det ekstra viktig at starten på året blir bra. Det har vært mye turbulens i livet ditt og nå vil du forsikre deg om at det verste er overstått.

Powered by Labrador CMS