Horoskop 2020: Klikk deg inn på ditt stjernetegn lengre ned i saken for å se ditt horoskop 2020!

Stemte årets horoskop?

– Snart kommer horoskopet for 2021!

12. januar vil Saturn og Pluto møtes i Steinbukken, og dette er en svært betydningsfull begivenhet.

Disse planetene, som beveger seg veldig sakte, bruker så lang tid på å fullføre sine sykluser på himmelen at vi kun ser dem sammen to eller tre ganger i løpet av et liv. Sist gang dette skjedde, var i slutten av 1982, og de to før det igjen var i 1947 og 1914.

Starten på hver ny syklus avslutter et kapittel og åpner et nytt for oss alle. Dette vil du merke i ditt horoskop 2020. Selv om vi går videre i livene våre som før, vil det ganske snart vise seg at spillets regler endres – og innen et år eller to, når vi ser tilbake på de foregående årene, vil de føles som en helt annen tid.

Horoskop 2020

Det nye året vil gjerne bringe med seg et snev av 80-tallsnostalgi og by på en reprise på forrige gang Saturn og Pluto møttes, men dette kommer til å bli starten på noe helt annerledes. Selv om det kan være morsomt å mimre, er det nå, siden verden forandrer seg svært fort, tid for å se framover.

Uansett hva Saturn og Pluto bringer med seg denne gangen, vil det fortsette å prege den verdenen vi lever i til syklusen ender i 2053 – noe som akkurat nå virker som ufattelig langt unna.

Saturn og Pluto er en komplisert kombinasjon. Saturn dreier seg om struktur, regler og prosedyrer, mens Pluto handler mer om skjult makt og alt det som skjuler seg under overflaten.

Steinbukken er et svært ambisiøst tegn; hardtarbeidende og med store mål for alt den som er født i tegnet foretar seg.

Maktspill mellom Saturn og Pluto i 2020

Saturn er sterkest, og Pluto vil like å være med på alt maktspillet som nå foregår.

Ved tidligere anledninger har politikkens verden tatt et steg til høyre når Saturn og Pluto har møttes, og selv om balansen bestandig gjenopprettes, kan dette ta litt tid. Mennesker med mykere og mer fleksible holdninger, blir i mellomtiden nødt til å jobbe hardere for å bli hørt.

I 2019 var året preget av den optimistiske sammenkoblingen mellom Jupiter og Neptun, noe som bidro til å gjøre de støtene som oppstod mens Saturn og Pluto beveget seg mot hverandre, mykere.

Se om årshoroskopet for 2019 stemte her!

I år mangler vi disse støtdemperne.

Horoskop 2020: Nå er Jupiter i Steinbukken, og tegnet er på sitt svakeste, men Steinbukkens evne til å glede seg og ha det moro kan aldri bli helt borte, men her er det om å gjøre å sørge for og å ta vare på de gode stundene når Saturn blir litt mye å håndtere. Dette vil bli et godt år for skarp og omveltende humor.

Siden Jupiter og Saturn begge er i Steinbukken, må de igjen møtes på et tidspunkt senere på året – og det gjør de.

Stjernetegn 2020

Sent i desember, når året er i ferd med å avsluttes, ender også denne syklusen, som ble brukt som tidsregning i antikken. Disse to planetene møtes hvert tjuende år – sist gang var i 2000 – og denne gangen vil møtet inntreffe i begynnelsen av Vannmannen, som er ett av tegnene som har elementer av luft i seg.

Jupiter og Saturn vil møtes på himmelen fra nå og fram til 2140. Tidligere har disse to møttes i jorda. Dette kan sees på som et tegn på en overgang fra en oljebasert økonomi til en tid hvor vi endrer synet på velstand. Uansett utfall, har vi foran oss en stor forandring. Dette blir et fullstendig nytt kapittel – et blankt ark som det ennå ikke er skrevet noe på.

Om Jupiter er sammen med Saturn og Saturn er med Pluto, ja, da må Jupiter også være sammen med Pluto – siden de tre planetene alle er på det samme stedet.

En ny epoke i 2020

Jupiter/Pluto-sykluser er lettere fordi de er kortere. Denne gangen varer de kun i tolv år. Den siste var i slutten av 2007.

Disse står for tider der de store påvirkningene fra de mer saktebevegende planetene treffer oss i hverdagen, og kommer til uttrykk i moten, musikken og de tingene vil liker å gjøre – eller ønsker å gjøre.

Noen ganger tar det noen få år før stemningen i den nye epoken dukker opp i livet, men med Jupiter som påvirkes så grundig av de andre to planetene denne gangen, vil vi se at kulturen vår endrer seg ganske umiddelbart. En ny stil, nye følelser – en ny æra – øyeblikkelig!

Disse årene der tre store planeter møtes i det samme tegnet er sjeldne. Det fant sted noen møter sent på 60-tallet og igjen på 80-tallet, men siden da har vi måttet vente i over tretti år, noe som gjør at vi definitivt vil merke 2020s energi.

Og til tross for årets mørke, dype toner, vil dette føles som et spennende sted å være; i et år preget av svingninger, som vi senere kan være stolte av å ha fått være en del av.

Ting blir gjerne ikke helt som forventa, og kanskje ikke helt som vi skulle ønske, men det kommer definitivt ikke til å bli kjedelig.

Slik blir 2020 for ditt stjernetegn

Klikk på ditt stjernetegn og se hvordan 2020 blir!

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

Horoskop 2020

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Horoskop 2020

TVILLINGENE 21. MAI – 21. JUNI

Horoskop 2020

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

Horoskop 2020

LØVEN 23. JULI – 23. AUGUST

Horoskop 2020

JOMFRUEN 24. AUGST – 23. SEPTEMBER

Horoskop 2020

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Horoskop 2020

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Horoskop 2020

SKYTTEN 22. NOVEMBER – 21. DESEMBER

Horoskop 2020

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Horoskop 2020

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Horoskop 2020

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Horoskop 2020

   

Ikke glem å sjekk ut:

Horoskop 2020

Relatert

ELLE Wellness: 10 tips til detox og økt energi

Anniken Nayelis' beste detox-tips for å oppnå ekstra overskudd gjennom høsten.
trening høst 2021

Hold motivasjonen oppe med nytt treningsutstyr

Treningsutstyret vi vil ha nå
mammaperm

Fredagsjenta minner oss på at ingenting varer for alltid i ukens spalte

En dag i mammaperm

Les også

Stjernetegnene som passer sammen

Vanskelig å finne den rette? Grunnen kan være enkel, og du bør se mot stjernene for å få svar

Stjernetegnene som passer bra sammen
mat stjernetegn

Maten du alltid har hjemme – basert på ditt stjernetegn

Er fryseren din full av is eller har du skuffene fulle av kaker og kjeks? Du finner svaret i stjernene!

Se bildene fra SpirituELLE

For en magisk start på dagen! Vi gleder oss allerede til neste gang...
Horoskop 2020 steinbukken

2020: ÅRSHOROSKOP FOR STEINBUKKEN

Slik blir 2020 for steinbukken.