2019: Årshoroskop for Vannmannen

Slik blir 2019 for vannmannen.

Publisert Sist oppdatert

Vannmannen 21. Januar - 19. Februar

Om kun ett ord skal benyttes for å oppsummere 2019 for deg, er det antagelig ‘flytting’. Ikke nødvendigvis flytting bokstavelig talt, der du flytter til et annet land eller en ny by – selv om det slett ikke er usannsynlig. Det dreier seg mer om at du skaper nye fundamenter for tilværelsen din; du finner et sted å slå rot og vokse i høyden i retning av en bedre framtid. Behovet for å gjøre dette er det Uranus som gir deg. Dette året krysser planeten sentralt i tegnet ditt, og da begynner en ny og langvarig syklus. Nå vil du tenke annerledes om alt du gjør og hvordan du skal nå målene dine. Du jobber alltid best når du har en god plan, når du har noe du tror på og ønsker å bruke tiden din på, men de siste årene har du følt deg desillusjonert og frustrert over egne mål – du har vært involvert i lovende prosjekter som ikke har resultert i noe … Nå er det bare å begynne på nytt med fullstendig blanke ark, akkurat som Uranus forteller deg. Samtidig dukker Saturn og Pluto opp i en del av syklusen som er knyttet til fortiden din. Saturn har – akkurat som Uranus – en sterk påvirkning på Vannmannen, så også denne planetes bevegelser er av stor betydning. Med dette i tankene, er tiden nå inne for å ta tak i de tingene du alltid har villet gjøre, men aldri fikk gjort – samt det du begynte på, men aldri fullførte. Alt du har beholdt fordi du har brukt det én gang og tenker at du kanskje, bare kanskje, skal bruke det igjen, er det bare å kaste. Når du har gitt deg selv en ny start, vil du aldri se deg tilbake. Forholdet ditt trenger også et nytt blikk. Formørkelsene i begynnelsen av året, rett før bursdagen din, vil vise deg at den framtiden for forholdet som du hadde sett for deg, blir, i tråd med alt annet som skjer med livet ditt, annerledes.

I tillegg til dette har dere enkelte uløste problemer som med jevne mellomrom fører til mye krangling. Dette virker å dreie seg om jobb, penger og livsstil, men i virkeligheten handler det om Vannmannens behov for likeverd. Hvem av dere bestemmer i forholdet? Og om det er én som tar alle avgjørelser, er dette et likeverdig forhold? Om en av dere må ofre karrieren for at dere enklere skal nå felles mål, hvem blir det i så fall som må gjøre det? I din besluttsomhet for å få en ny start, og å få det til å fungere, er du ikke interessert i å gjenta tidligere feil. Du er antagelig i en situasjon på jobben der du sitter og venter på at andre skal ta det første steget, og dette er veldig irriterende. Du har mye du ønsker å gjøre på kort tid, og du er utålmodig. Du får tilbud om en ny jobb i juli, og dette er et stort skritt bort fra det du har drevet med tidligere, og det føles derfor veldig fristende – men vær helt sikker på at du tar imot tilbudet av riktige grunner, og ikke utelukkende for å fjerne deg fra fortiden.

Økonomien får et oppsving i august, og fra da av, resten av året og i hele 2020 er alt bra på den fronten. Du er motivert, ambisiøs, hardtarbeidende og blir godt belønnet. Du er der du vil være.

Mer horoskop:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS