Seriene du må se i januar

Våre favoritter akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Serier januar 2019: På stadig jakt etter nye serier å se på? Fortvil ikke. Her kommer en liste over serier du kan kose deg med langt ut i februar.

Det er en del nye serier vi må få sett i januar, som Sex Education, You og Les Miserables, for eksemel. Og noen som ikke er nye, men som vi kan se igjen og igjen.

Sex Education

Sex Education er en britisk serie som skildrer vanskelighetene, flausene og usikkerheten rundt det å skulle ha sex for første gang. Tenåringen Otis Milburn er jomfru og sikker på at han aldri kommer til å ha sex. Ironisk nok har Otis en mor som er sexterapeut og når dette blir viten kjent på skolen, bestemmer Otis seg for å bruke denne kunnskapen til å bli bedre likt av klassekameratene. Han teamer opp med den rebelske jenta Maeve og sammen starter de en hemmelig sexterapi-klinikk for studentene på skolen. Gjennom sin analyse av tenåringssex, skjønner Otis fort at han kanskje har behov for litt terapi selv også. Gillian Anderson kjent fra blant annet X-Files spiller moren til Otis i serien.

Les Misérables

Ny serie basert på klassikeren av Victor Hugo. Og dette er ikke en musikal, så ikke forvent deg "I Dreamed a dream", "On my own" eller "Bring him home" i denne serien. Men historien er den samme. Etter 19 år i fengsel slipper Jean Valjean ut av fengsel. Javert tar opp jakten mens Valjean tar seg av lille Cosette etter at moren Fantine dør. Og så er det jo Marius, Eponine og kjærlighetsdramaet.

Serien går på NRK søndager og kan streames på nrk.no

You

Serien alle har ventet på er her endelig. Og den har fått mye oppmerksomhet for den creepy hovedrollen Joe Goldberg, spilt av Penn Badgley. Joe er en skikkelig creepy gærning. Les mer om serien her!

På Netflix nå!

American Crime Story - The Assasination of Gianni Versace

Ble Gianni Versace et tilfeldig offer for seriemorderen Andrew Cunanan eller lå det noe mer bak drapet som rystet en hel moteverden i 1997? Gianni Versace ble funnet i en blodpøl utenfor villaen sin i Miami 14. Juli 1997, i denne serien får vi et innblikk i livene til både Andrew Cunanan og Gianni Versace årene og timene før det fatale drapet tok sted. Penelope Cruz spiller Donatella Versace i serien og Ricky Martin spiller partneren til Gianni. Serien er både skummel, spennende og interessant og bør sees.

Ligger på Netflix.

Black Monday

https://youtu.be/A_srIkY8Gg8

Opplev det glade 80-tallet med all sin skulderpute-prakt i denne dynamiske serien om børskrakket i oktober 1987. Denne serien gleder vi oss virkelig til. Se bare traileren - med Don Cheadle i en av hovedrollene kommer denne serien til å bli en garantert snakkis fremover.

Premiere på HBO Nordic 21. Januar

Le Bureau

Har du ikke fått med deg den franske spenningsserien på NRK enda, er det virkelig på tide nå. Serien kan minne om en fransk versjon av Homeland og er virkelig nervepirrende spennende til tider. Obs! Det kan ta litt tid å komme inn i serien, men vi lover deg at det er verdt det. Og du har fire sesonger å glede deg til.

Du finner serien på NRK.

Peaky Blinders

Peaky Blinders er langt ifra ny, men vi elsker den. Serien handler om en gangster familie fra Birmingham på 1920-tallet som kjemper om å komme seg oppover i samfunnet, koste hva det koste vil. De syr blant annet barberblader fast i six-pencene sine, derav peaky blinders. Hele ELLE-redaksjonen har en crush på gangstersjefen Tommy Shelby (han var "all we wanted for christmas" i år..). Denne serien må bare sees!

Mer om serier:

Høstens beste serier

Våre seriefavoritter i november

Alt du bør vite om sesong 2 av Big Little Lies

Denne nye Netflix-serien gir deg garantert frysninger

Powered by Labrador CMS