Kultur

10. januar, 2019

Alt du bør vite om sesong 2 av Big Little Lies

Obs! Spoiler alarm!

Big Little Lies sesong 2: Sesong 1 av Big Little Lies sluttet veldig dramatisk, og det  gikk en stund før vi fikk hjertet ut av halsen igjen. Det har vi dog hatt god tid til nå, og vi ser frem mot neste sesong ved å gi deg et overblikk over alt du bør vite om sesong 2 av Big Little Lies.

Sesong 1 av HBO-serien Big Little Lies ga oss følelsesladde scener som portretterte morsrollen, vennskap og ekteskap. Men alt er ikke fryd og gammen – selv i Monterey, California – og siste episode av sesong 1 ga oss en dramatisk avslutning på det hele.

Vi synes selv vi har ventet altfor lenge på sesong 2, og mye tyder på at premieredatoen er rett rundt hjørnet.

Les også:  Nå er endelig serien alle har ventet på her!

BIG LITTLE LIES SESONG 2

En av seriens hovedpersoner Reese Witherspoon, som spiller Madeline Martha Mackenzie i serien, delte nylig denne Instagram-posten:

View this post on Instagram

It’s all happening. #BLL2

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Betyr det at sesong 2 er på trappene?

Vi krysser alt vi har av fingre og tær, og benytter den torturerende ventetiden på å ta en nærmere titt på alt du bør vite om Big Little Lies sesong 2.

Hva vil sesong 2 handle om?

HBO har fortalt at sesong to kommer til å utforske «de mange løgnene, vennskapsbåndene, skrøpelige ekteskapene og, selvfølgelig, de utallige prøvelsene man gjennomgår som foreldre. Forhold vil smuldre opp, nye konflikter vil oppstå og potensialet for følelsesmessige og fysiske skader fortsetter å være sentrale.”

Vi håper og tror at sesong 2 vil leve opp til første sesong, som vant, ikke mindre enn, åtte Emmys og fire Golden Globes.

Den 7. januar 2019 under Golden Globes, offentliggjorde HBO et kort klipp, som ga oss en sneak peek på sesong 2.

Her ser vi de fem kvinnelige hovedrollene Madeline (Reese Witherspoon), Jane (Shailene Woodley), Bonnie (Zoe Kravitz), Celeste (Nicole Kidman) og Renata (Laura Dern) på rekke og rad hos politiet, i de samme antrekkene som de hadde på seg på den fatale kostymefesten.

Det ser derfor ikke ut til at kvinnene slipper helt billig unna de fatale «uhellet»…

Ny regissør

Da sesong 2 ble bekreftet, fikk vi også vite at det vil bli en ny regissør ved roret. Selv om regissøren i sesong 1, Jean-Marc Vallée vant en Emmy for sitt arbeid, blir han i sesong 2 erstattet av Andrea Arnold. Vi gleder oss til å se om en kvinne i regissørstolen vil gjøre Monterey-kvinnene enda mer dramatiske enn i sesong 1.

Meryl, Meryl, Meryl

Det er neppe gått noen Big Little Lies-fans’ neser forbi at Meryl Streep er på rollelisten i sesong 2. Den gledelige nyheten ble offentliggjort i januar 2018, og siden da har vi dagdrømt om skuespillergeniets deltakelse i den allerede så stjernespekkede serien.

Meryl Streep skal spille rollen som Mary Louise Wright, altså Perrys mor og dermed Celeste sin (Nicole Kidman) svigermor.

Hvem er med?

Alle de fem Monterey-mødrene er med i sesong 2. Reese Witherspoon ga oss en sneak peek på Madeline og Renatas forhold tilbake i mars 2018, da hun delte dette bildet på Instagram:

View this post on Instagram

Watch out Monterey, here we come! #BLL2

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Rollelisten vil også bli utvidet med Janes kollega Corey Brockfield (spilt av Douglas Smith), barnas nye skolelærer Michael Perkins (spilt av Mo McRae) samt Bonnies foreldre Martin og Elizabeth (spilt av Martin Donovan og Crystal Fox)… Og nevnte vi forresten Meryl Streep?

Men Celeste sin mann Perry er død…. Eller?

Kanskje. Det er ingen tvil om at sesongavslutningen ga inntrykk av at Perry (spilt av Alexander Skarsgård) døde. Skuespilleren har dog selv vært særdeles kryptisk i sine svar vedrørende sin medvirkning i sesong 2, og under Golden Globe Awards i 2018 sa han: ”Jeg vet ikke engang om jeg er død. Jeg har det okey akkurat nå, så får vi se”. Skarsgård er på rollelisten i sesong 2, men blir det via flashbacks? Eller er han ikke død allikevel? Vi er forvirret…

Er de overhodet ferdige med å filme sesong 2?

Ja! Både Reese Witherspoon og Nicole Kidman har avslørt på sine Instagram-profiler at de ble ferdig med opptakene til sesong 2 i august 2018.

Så nå gjenstår det bare å se når premieredatoen på Big Little Lies sesong 2 blir, slik at vi igjen kan nyte synet av Montereys overklasse og intrigene som foregår i de misunnelsesverdige husene.

Moteserien du må se i 2019

Saken er fra elle.dk

Relatert