Kim Kardashian og Kanye West venter visstnok barn igjen

Foto: @kimkardashian

Ryktene svirrer: Kim Kardashian og Kanye West venter visstnok sitt fjerde barn...

Publisert Sist oppdatert

Dårlige nyheter for North West, som liker å late som om de to småsøsknene sine ikke finnes...

Kim Kardashian og Kanye West skal, etter ryktebørsen og flere internasjonale medier, vente sitt fjerde barn. Også denne gangen med en surrogatmor.

Livstruende svangerskap

En kilde har fortalt at superparet venter en gutt tidlig i mai.

15. januar i fjor fikk de sitt tredje barn, Chicago West også med surrogatmor.

Fra før hadde paret North og Saint, som Kim Kardashian har båret fram og født selv.

Etter to vanskelige svangerskap og fødsler, ble Kim rådet av leger til å ikke gjennomgå flere graviditeter da det kunne være livstruende for henne. Under svangerskapene hadde hun nemlig fastvokst morkake.

Først sa ryktene at Kimye planla å få sitt fjerde barn i august, men nå er det altså i mai. Da uttalte Kim: "Jeg vet ikke, jeg vet ikke. Jeg leste det... Men ikke noe av det er sant. Jeg har alltid vært åpen om det og vi starter å filme sesong 16 nå. Og hvis det skjer, så kommer det til å være en del av showet".

Alt om den ekstravagante julefesten til the Kardashians

Surrogatmor

Kardashian har vært fram og tilbake rundt å få flere barn. Men i serien har vi sett at Kanye gjerne vil ha et helt fotballag. I sommer hadde ELLE et stort intervju med stjerna som snakket åpent om surrogati og tanker rundt å få flere barn:

"Jeg vet ikke... Hjemmet og hjertet mitt føles veldig fult ut nå, på en god måte", og gjorde det helt klart at et eventuelt fjerde barn ville bli det siste:

"Jeg tror ikke jeg kunne taklet mer enn det. Jeg har ikke så mye tid til overs, og jeg synes at i alle par bør moren gi like mye oppmerksomhet til mannen sin, som til barna».

Så får vi vente til mai å se om Kanye og North West må konkurrere med en liten Kardashian West til...

Saken er fra ELLE.com

Årshoroskopet: Slik blir 2019 for deg!

Powered by Labrador CMS