17. mai-kjolene vi vil ha

kjoler til 17 mai

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt – Her er de fineste kjolene!

Publisert Sist oppdatert

17. mai er rett rundt hjørnet og hvis du ikke har bunad er det på høy tid å finne antrekket. Derfor har vi funnet fine kjoler til 17. mai for deg.

Gå for en kort eller fotsid kjole med hvite blonder eller en lekker blomstret kjole. Det er mye puffermer i motebildet akkurat nå, og gå gjerne for en kjole du vet du får bruk for resten av sommeren også.

Kjoler med kniplinger, lekre blondedetaljer og fine utskjæringer passer perfekt til 17. mai.

Style kjolen med et par lekre sko, trenchcoat, skinnjakke eller blazer hvis været tillater det og kanskje en søt kurvveske?

Å som vi gleder oss til 17. mai!

KJOLER TIL 17. MAI

Kjole fra Love Lolita, kr 3899.

En fotsid kjole i hvite blonder kan umulig bli feil på 17. mai. Pynt med masse gullsmykker rundt halsen og gå for et par lekre sandaler eller kilehæler.

Kjole fra & Other Stories, kr 990 (annonse).

Gå for en fransk, chic vibe på årets 17. mai kjole. Denne kjolen er i tillegg superfin å bruke resten av sommeren. Vi ville stylet den med en søt kurvveske og åpne sandaler med høy hæl.

Kjole fra H&M, kr 399 (annonse).

Du kommer til å bli den søteste på 17. mai frokosten i denne nydelige, fotside blomsterkjolen. ELLEsk på ryggen og det faktum at den er sykt fin på (!!!).

Chiffonkjole fra H&M, kr 299 (annonse).

Lekker kjole med blomsterprint som vi vil rocke opp med en skinnjakke og et par høye hæler. Så boho-chic!

Kjole fra Michael Kors via Høyer, kr 3499 (annonse).

Passformen på denne kjolen, og ikke minst de lekre detaljene rundt utringningen! Denne kjolen er virkelig helt perfekt på 17. mai, og ikke minst resten av sommeren.

Kjole fra Sea New York via Høyer, kr 3999 (annonse).

Ryggen på denne kjolen er som et smykke i seg selv! For en drøm av en kjole. Style med en søt kurvveske og et par sandaler med høy hæl.

Kjole fra Pia Tjelta, kr 3199 (annonse).

Dette er en bankers 17. mai kjole! Den har en sykt fin passform, perfekt lengde og passer også til typ alle andre anledninger du skulle måtte trenge en kjole. Vi ville stylet den med en skinnjakke eller olajakke og espadriller med høy hæl.

Kjole fra Rotate Birger Christensen, kr 3099 (annonse).

Og det blå ga sin farve til breen. Det er Norge i rødt, hvitt og blått!

Ikke bare den perfekte sommerkjolen, men den passer perfekt å bruke på 17. mai også...

Powered by Labrador CMS