Inspirasjon: Festfine fletter

Disse lekre flettene er perfekte til 17. mai.

Publisert Sist oppdatert

En lekker flette er perfekt til 17. mai. Vi har samlet mange lekre fletter fra street style, backstage og fra catwalken fra de store visningene, som du kan la deg inspirere av til den store dagen. Mange har bunad på nasjonaldagen og da er jo fletter en klassiker.

Du kan også gå for en flettefrisyre hvor du bruker en flette som base og setter den opp i en oppsats, som flettekrans rundt hodet eller en mer tilfeldig variant i nakken. Og flettene er selvfølgelig like fine til kjole som til bunad. Se de fineste 17. mai-kjolene her.

En flette som er laget av en høy hestehale. Her går det også an å lage en lav hestehale slik som under.
Under Dior FW22-showet hadde modellene fletter som var festet lavt sammen, og looken var toppet med en hårbøyle. Har du en hårbøyle som hører til bunaden din, eller du ønsker å kjøpe en, er dette en perfekt variant.
Enkle, bohemske fletter som er like fine til 17. mai som til resten av sommeren.
Lag små fletter langs siden – enten én eller flere – og fest de med en strikk, slik at det blir en hestehale.
En superfin og chic flette som er enkel å få til selv. Kjøp gjennomsiktige gummistrikker for en diskret look.
Halvveis opp og halvveis ned. Her er det laget tre fletter som er festet sammen nederst med en sløyfe. Så fint og veldig enkelt å få til selv da looken skal være litt rufsete.
En såkalt «fiskebeinsflette» er perfekt for deg som har tykt og fint hår. Den er så lekker, enten du går for to, tre eller fire rader.
En klassisk flette som er perfekt til den store dagen, enten du skal gå i bunad, kjole eller dress.
En klassisk flette som er «stappet» inn under håret og pinnet fast.
En superenkel klassisk flette, som funker til både hverdags og fest. Gjør den litt ekstra «sleek» som en mer pyntet look.
Her er det laget flere små fletter som er tvinnet sammen og festet med spenner.

Disse flettene er perfekte til bunad.

Her er det også laget små og tynne fletter som er surret rundt hverandre til en slags sirkel. Så fint, og spesielt til bunad eller festdrakt.

Prøv denne lekre fletten fra ELLE.com

Powered by Labrador CMS