skjønnhet

Hårinspo til 17. mai

Bunaden/kjolen/dressen er klar, men hva med håret??

Publisert Sist oppdatert

Trenger du litt hårinspo til 17. mai? Kjolen er bestilt/bunadskjorten er stivet/dressen er strøket. Sminken skal gjerne være sommerfrisk og tilnærmet «naturlig» – da er det bare håret som gjenstår. Vi har plukket ut sveisene som gjør deg hårfin til den store grunnlovsdagen.

LAV KNUTE

Glattkjemmet hår, enten i midtskill eller sideskill, med en lav knute i nakken er en klassiker – og med god grunn. Det er deilig å sette opp håret slik at du ikke trenger å tenke noe mer på det i løpet av en travel dag. Det letteste er å starte med å samle alt håret i en stram hestehale for så å feste håret med hårnåler og/eller en mindre strikk. Pøs på med hårspray for å hindre «flyaway» hårstrå.

BOB

Vi ble helt bergtatt av Taylor Russel da hun åpnet visning for Loewes vår- og sommerkolleksjon, og spesielt av den minimalistiske beautylooken og den vannkjemmede boben med sideskill. En perfekt look til 17. mai! Hvis du ønsker noe mindre stramt, gå for løse bølger og midtskill, eller en liten vipp nederst på håret.

KORT HÅR

En rufsete wetlook med krøller er et fresht innslag til 17. mai. Hvis du ønsker en enklere look kan du gå for en litt rufsete lugg, eller rett og slett en klassisk pixie-sveis

LANGT HÅR

Langt hår med midtskill og lette bølger er en nydelig look som passer til de fleste antrekk. Hvis du ikke orker å ha det lange håret løst på 17. mai, kan du for eksempel samle det i to lave musefletter.

FLETTER

Fletter er en klassiker til 17. mai, enten det er den klassiske franske fletten eller en «budeie«-variant med fletten rundt hodet. Hva med å utfordre deg selv med en enkel flette langs hodebunnen på den ene siden, eller to høye musefletter med fletter i?

PS: Ikke glem solkrem på 17.mai! Her er de beste solkremene å ha oppå sminken.

MED HÅRPYNT

Enten du går med hårbånd eller skaut til bunaden, eller bare er glad i litt ekstra pynt – her er noen looks med hårpynt å la seg inspirere av til 17. mai.

Powered by Labrador CMS