Shopping: Vårjakkene som gjelder nå

Foto: Instagram @juliesfi

I år skal vårjakkene helst ha mønster eller blomsterprint, og gjerne også vatterte!

Publisert Sist oppdatert

Vårjakker 2021: De fineste vårejakkene begynner sakte, men sikkert å dukke opp i nettbutikkene, og vi har falt pladask for flere. Det er lite som gir mer vårstemning enn klær med blomstermønster, men også mønster generelt.

Vårjakker 2021

I år skal vårjakkene være vatterte og i bomullsstoff, noe vi så tendensen til under moteukene i vinter – vi klarte ikke å ta øynene fra de, og vi har drømt om de siden. Blant annet Etro og Max Mara hadde flere lekre, vatterte plagg i sin nye høst- og vinterkolleksjon for 2021/22.

Det har heller ikke vært mangler på vatterte jakker under årets vintersesong. Vaffel-jakkene kan såklart brukes enda!

De skal ikke bare være vatterte og ha blomsterprint, men de kan også gjerne være i farger, og da snakker vi mye farger, som oransje, blått og rosa. Jakkene er for det meste korte, men de kan også være litt lengre med knyting i livet, som jakken fra By Timo.

Foto: Instagram @juliesfi

Julie Sergent Ferreri kunne ikke kickstartet vårjakke-sesongen bedre enn dette – denne looken kopierer vi gjerne.

Vatterte plagg bringer våre tanker tilbake til vatt-teppene, husker dere de? De finnes i dag også, men de eldre teppene var i skikkelig retro stoff og sterke farger. Kanskje tiden er inne for å ta frem symaskinen og prøve oss på redesign av et eldre vatt-teppe – og gjøre det om til drømmejakka med historie?

I helgen viser gradestokken 10 grader flere steder og det er den perfekte anledningen til å hoppe inn i våre favoritt-jeans, ta på våre nydelige ballerinas, en bluse og en fin vattert og blomstrete vårjakke.

Instagram @mariadelaord

Vi skal nok ikke se bort ifra at en tynnere variant av vatterte bomulls-vester melder sin ankomst blant vårnyhetene veldig, veldig snart – stay tuned!

Shopping: Våre favoritter

Vårjakke i blomsterprint fra Vero Moda, kr 450.

Vi har funnet så mange fine vårjakker i vatt-stoff og denne fra Vero Moda er en av favorittene.

Mønstrete vårjakke fra Antik Batik, kr 1214.

Dette merket, Antik Batik, er generelt nytt for oss, men de jakkene er virkelig fine. Disse har vi helt klart lyst til å klikke hjem og blir garantert en av våre favoritter i årene fremover.

Vattert vårjakke med mønster fra Isabel Marant/Den Dama, kr 8399.

Lekringen fra Isabel Marant vil vi style med skinnbukser, hvit bluse og ballerinas – den originale vår-looken!

Vårjakke med blomstermønster med belte i midjen fra By Timo, kr 3599.

Småblomstrete jakke fra By Timo med knyting i midjen – denne vil vi helt klart holde varmen i denne våren. Hvor fin er ikke denne til beige jeans, en blå klassisk skjorte og sneakers?

Vårjakke i mønster fra Isabel Marant Étoile/Moniker, kr 6499.

Vatt-jakke fra Isabel Marant i mønster. Denne vil vi style med et litt "rolig" antrekk som jeans og en hvit strikkegenser for å la jakken ta hovedrollen i vår-looken man velger.

Vårjakke med blomstermønster fra Vero Moda, kr 500.

Enda en ny budsjettvennlig trend-jakke. Den søte vårjakken fra Vero Moda gjør vi gjerne plass til i garderoben. Vi gjør mer enn gjerne det lille ekstra ut av denne og styler den med bukser i blomsterprint og en lavendel-farget genser under.

Vattert vårjakke fra Antik Batik, kr 2217.

Ny favoritt fra Antik Batik – sjekk denne!

Vi fikk lyst til å kopiere akkurat denne looken, nemlig mønstrete bukser til mønstrete jakke og sandaler med knyting rundt leggene.

Powered by Labrador CMS