Mote

Vårens fineste mokkasiner

Dette er skotøyet vi craver nå! 

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Mokkasinen og båtskoen får skikkelig revansj denne våren og sommeren, og skal på tronen – sammen med ballerinaen hvis trendspåkulen spår riktig.  

Den er myk, den er formelig og den er meget meget behagelig, og har i motsetning til loafers ikke hel.

Vi har vel alle lært nå at motebildet virkelig går i sirkel – og at det meste – også faktisk båtskoen fra tidlig 90-tallet – kommer tilbake på ett eller annet tidspunkt. 

Gå for et par i semsket skinn denne våren, og gjerne med snøredetaljer for en ekstra retro båtsko-look. På catwalken til Miu Miu så vi nydelige looks bestående av knelange skjørt stylet med kule båtsko – og på flere influencere nå kan man spottet den allerede. 

Hos motehuset Miu Miu presenterte de mokkasiner med snøring i både glatt og semsket skinn.  Stylet med både bukser og knelange skjørt, er dette den perfekte vårskoen. 

Dette er trenchene som er perfekte til våren! 

 Retro og så kule – Miu Miu har skapt mokkasiner vi drømmer om! 

Tidligere i våres gikk den Monte Carlo-baserte influenceren Claire Rose med semskede mokkasiner fra Loro Piana – et italiensk kultmerke og en forgjenger av quiet luxury-trenden. 

Den amerikanske motepersonligheten Leandra Medine Cohen har flere ganger lagt ut antrekksbilder stylet med klassiske båtsko – som disse beige med snøredetaljer. 

Shopping mokkasiner: 

Uber-kule båtsko fra Miu Miu, med slitt skinn og røde detaljer ... Vårens største it-sko! 

Hva med disse hvite båtskoene fra klassiske Sebago? Disse spår vi blir en skikkelig favoritt blant moteprofilene ganske så snart.

Mokkasiner er uten hel og gjerne pyntet med snøredetaljer eller og dusker, som disse drømmeskoene fra Loro Piana. 

Beige budjettvennlige mokkasiner fra Zara som samtlige i ELLE redaksjonen har satt seg på venteliste på.  

Tods

Turkise og superfine mokkaisner fra Tods, kr 

Disse turkise mokkasinene i semsket skinn vil gi alle våre antrekk en skikkelig pop av farge, og så fint til alt det mørkegrønne vi vil gå med – elsk! 

Superfine mokkasiner med både snøre- og duskdetaljer. Disse kan brukes til alt fra jeans til et skjørt stylet med sokker i. 

Har du fått med deg at denne trendfargen er tilbake i motebildet? 

Powered by Labrador CMS