skjønnhet

Vaniljeduften som «tok av» i 2023 (og som vi kjøper igjen i 2024)

Vanilje tok duftverdenen (nok en gang) med storm i 2023, men vi tar den gjerne med oss inn i det nye året. Her er vår favoritt i gourmand-kategorien.

Publisert Sist oppdatert

Vaniljedufter hører ikke lenger bare 90-tallet til, og det fikk vi bekreftet i fjor med en haug av produktlanseringer i denne kategorien.

Det var spesielt én av duftene som ble lansert i 2023 som tok duftverdenen med storm. Og ja, du gjettet riktig: Vanilla Powder fra Matiere Premiere. 

Hver gang jeg har på meg denne duften, får jeg så mange hyggelige tilbakemeldinger: «Nei GUD, hva er det du har på deg?». Og alle jeg snakker med som har duften, sier det samme. Den er rett og slett helt unik. Duften er en blanding av vanilje, kokkos, hvit musk og palo santo, og jeg vil si at den nesten minner om krydret vaniljepulver. 

Den er dyp, men likevel lett og fresh – hvis det gir noe som helst mening ... Den er sensuell og feminin, og passer like godt til en dag på kontoret som på date. Er det én duft du skal sjekke ut – hvis du er glad i gourmand-dufter («spiselige dufter»)– så er det denne. Husk at det er viktig å prøve parfyme på før du kjøper, og gjerne utenfor et parfymeri. Hvis du bor i Oslo, vil jeg anbefale å ta turen innom Gimle Parfymeri for en liten test av Vanilla Powder. 

Vanilla Powder fra Matiere Premiere, kr 2300. 

Powered by Labrador CMS