Denne uken ble det klart at Valentino og L’Oréal går sammen og skal utvikle skjønnhetsprodukter under det ikoniske motehusets navn og logo.

Nyhet: Kaia Gerber blir designer

I pressemeldingen skriver de: «Valentino og L’Oréal har signert en internasjonal langsiktig lisensavtale for etableringen, utvikling og distribusjon av luksuriøse dufter og skjønnhetsprodukter under Valentino-merkevaren. Målet med det nye samarbeidet er å bringe den kreative visjonen til Valentino ut til et enda bredere publikum ved hjelp av L’Oréals ekspertise innen skjønnhetsindustrien».

Og grunnen til at L’Oréal er ivrig etter å være partner med Valentino er tydelig: «Valentino er et bilde på dagens skjønnhet, det ekstraordinære og det moderne, og gir dermed en sterk inspirasjon til duft og skjønnhetsprodukter.

valentino

CEO i Valentino, Stefano Sassi sier i pressemeldingen at: «Vi er veldig glade for å starte dette sammen med L’Oréal for å videreutvikle merket også innen skjønnhet. Vi tror at Valentino har et stort potensiale i kategorien, og med L’Oréals kompetanse innen feltet vil Valentino kunne realisere det potensialet».

I dag har Valentino kontrakt med skjønnhetsgiganten Puig. Denne utløper i slutten av 2018, så det blir først i 2019 vi vil se de nye produktene fra Valentino under L’Oréal.

Saken er fra ELLE UK

Du har vel fått med deg at Valentino åpner i Oslo? 

Relatert

basics

Skjønnhet: Back to basics

Disse seks produktene er alt jeg trenger i høst
Frisyrer for halvlangt hår

Fine frisyrer for halvlangt hår

Lyst på en forandring? Sjekk ut disse lekre frisyrene.

Dette bør du vite om peptider

Hva er peptider, og hvordan kan denne ingrediensen være bra for din hud?