Å være singel på Valentines day er null problem! Det finnes masse morsomt du kan finne på, enten alene eller sammen med venner. Det er nemlig ikke bare en måte å feire kjærligheten på.

Valentinsdagen kan bety kjærlighet og en herlig romantisk kveld med kjæresten, men dagen kan også bli en påminnelse om at man ikke har en kjæreste. Hva skal man som singel finne på når alle rundt deg ser ut til å holde hender og være på romantiske date med stearinlys og masse romantikk i luften?

1. Arranger en singelmiddag

Samle sammen en gjeng med single venner og spis en god middag og snakk så mye dritt dere bare orker om eksene deres og hvor dumme de er. Men ikke bare for drittslengingens skyld, det er sjeldent konstruktivt. Nei, dette er for at du skal komme deg over eksen en gang for alle. Se på denne middagen som en ny start som skal få dere til å komme dere videre med kjærlighetslivet.

Alle kan ta med seg en ting som minner om eksen og så må dere ødelegge den sammen. Du skal ikke holde fast ved minner som gjør vondt.

Om dere har mulighet til å ha middagen hjemme hos noen med åpen peis er det bare å brenne alle tingene. Se hvordan det gjenglemte undertøyet til eksen går opp i røyk foran nesene på dere og kjenn på den frihetsfølelsen det gir.

Når du våkner opp på fredagen er du forhåpentligvis fri, renset og klar for å finne kjærligheten på nytt!

2. Feire at du er singel ved å bruke penger på deg selv

Om du hadde vært i et forhold hadde du antageligvis brukt penger på en gave til kjæresten, så hvorfor ikke bruke pengene på deg selv i stedet? Dra på spa, unn deg et par nye sko eller kjøp en dyr vin til deg selv.

3. Ha en date med den du elsker aller mest: deg selv

Gå ut på middag med deg selv eller lag en skikkelig god middag til deg selv hjemme. Feire deg selv og alle dine gode sider med å spise noe digg og se på favorittserien på Netflix. Eller åpne en flaske rødvin, sett på favorittmusikken din og tenk på alle tingene ved deg selv som du elsker. Kanskje du til og med avslutter kvelden i sengen – med deg selv?

4. Filmmaraton med en skuespiller-crush

En helaften foran TV-en der du glor deg i hjel på drømmemannen på skjermen – hvor ofte unner du deg det? Og ettersom det bare er du som skal titte, trenger du ikke skjemmes over hvilke filmer du velger å se. Det er fritt fram å sikle over gamle scener med Tom Cruise eller George Clooney, eller kanskje et konsertklipp med Justin Bieber?

5. Reis bort

Om du er omgitt av lykkelige par og synes det er vanskelig, kan du reise bort fra all elendigheten. Reis til en varm strand eller dra til en storby der du er anonym og ingen bryr seg om at du ikke har noen å feire Valentines Day med.

6. Jobb med veldedighet

Spre litt kjærlighet til de som virkelig trenger det og bruk kvelden på å jobbe med andre mennesker. Det er mange steder som tar imot frivillige som er interesserte i å jobbe litt i ny og ne. Surf litt rundt på nettet og sjekk ut hvilke muligheter du har som finnes i nærområdet ditt.

7. Spill Tinder-rulett!

Avtal å møte en gjeng single venninner enten hjemme hos noen eller ute på en bar eller restaurant. Det eneste du trenger er en telefon, en Tinder-konto og litt mot i brystet.

Reglene kan dere lage selv. Det kan for eksempel være at du må swipe til høyre på hver femte person eller at alle utenom en i gruppa lukker øynene og swiper til venstre helt til den siste i gruppen stopper musikken. Da må dere alle swipe til høyre på den personen dere har kommet til. Og det er ikke lov til å jukse! Hvem vet, kanskje det er på denne måten du finner den rette?

8. Dra på singelkveld

Mange restauranter og barer har singelmiddager og singelkvelder på Valentines day. Kanskje finner du noen som passer for deg der?

9. Ignorer hele Valentines day

Blås i hele Valentine-sirkuset og lev livet som vanlig. Lukk øynene for alle de røde rosene og de dumme kortene og lev livet som om 14. Februar er en helt vanlig torsdag, noe den faktisk er. Gå på jobb, handle mat, spis og legg deg. I morgen er en ny dag.

Saken er fra elle.se

Flere saker du vil like:

På tide å slå opp? Livet er fort kort til å ha dårlige venninner

Når sier du jeg elsker deg?

Februarhoroskopet

Relatert

EC JEWELRY

Kvalitet og tradisjon i over 100 år

Sett et personlig preg på gamle tradisjoner.
Mercury Retrograde 2022

Mercury retrograde 2022

"Must be something in the universe" – Det er så sant det!

«Har du barn?»

– Jeg blir klaustrofobisk av tanken på barn og giftemål.