Vakre Hollywood-gener:

Døtre som ligner på sine kjendis-mødre.

Publisert Sist oppdatert

Vakre gener går heldigvis i arv. Ser du likhetene?

Kaia Gerber er slående lik...

Tross i at hun bare er 16 år gammel, var hun et av de hotteste navnene på catwalken denne sesongen. Kanskje ikke så rart når du har en supermodell til mamma!? Foto: Instagram.

...sin mamma Cindy Crawford

Den amerikanske supermodellen Cindy Crawfords pene gener har tydelig funnet veien til datteren Kaia, som spåes en like stor modellkarriere som den mamma Cindy hadde på 90-tallet. Foto: Instagram.

Maya Thurman-Hawk er datteren til..

Selv om skuespillerforeldrene hennes skilte seg da Maya bare var fem år gammel, er hun spådd en lysende Hollywood-karriere. Hun er i disse dager aktuell i rollen som Jo March i BBC dramaet Little Woman. Foto: Instagram.

... skuespillerinnen Uma Thurman

Uma Thurman er en amerikansk skuespiller, blant annet kjent for sin rolle i Kill Bill filmene. Hun giftet seg med skuespiller Ethan Hawke i 1998, de har datteren Maya Ray og sønnen Roan sammen. Foto: Instagram.

Lily Rose Depp er datteren til Johnny Depp og...

18 år gamle Lily Rose har allerede rukket å bygge seg opp litt av et navn. Hun er et av ansiktene utad for Chanel og er ofte å se på alt fra røde løpere til moteshow. Kanskje ikke så rart når du har så kjente foreldre? Foto: Instagram.

...Vanessa Paradis

Den franske sangerinnen og skuespillerinnen Vanessa Paradis ble sammen med kjekkasen Johnny Depp i 1998. De har to barn sammen, Lily Rose Depp og John Christopher. De ble skilt i 2012. Foto: Instagram.

Charlotte Gainsbourg er datteren til det store moteikonet...

Den franske skuespillerinnen Charlotte Gainsbourg er idag 46 år gammel, men er slående lik sin mor da hun var ung. Foto: Instagram.

...Jane Birkin

De ikoniske 70-talls bildene av Jane Birkin og Serge Gainsbourg (faren til Charlotte), er like inspirerende den dag idag. Foto: Instagram.

Georgia May Jagger er datteren til...

Modell og it-girl Georgia May Jagger er datteren til den kjente Rolling Stones-artisten Mick Jagger. Han var sammen med moren til Georgia May i over 20 år før de ble skilt i 1999. Foto: Instagram.

...Jerry Hall

Jerry Hall og Mick Jagger møttes på en nattklubb i NY, som på det tidspunktet var gift med Bianca Jagger. Mick Jagger og Jerry Hall giftet seg før skilsmissen til Bianca var et faktum og holdt sammen i over 20 år før de ble skilt pga Mick Jaggers mange sidesprang i 1999. Foto: Instagram.

Powered by Labrador CMS