horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 29.01 – 04.02

Slik blir uke 5 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen handler om å være fornuftig og ikke la følelsene styre. På tirsdag og onsdag ønsker du at alle skal trives, enten det gjelder kollegaene på jobben eller vennene dine. Torsdag handler om lidenskap og å vise følelser. Fredag kan by på en sanselig opplevelse og et uventet møte. Lørdagen handler om kreativitet og skapertrang, mens søndagen blir litt mer innadvendt. En dag som passer bra for å utforske din litt mer spirituelle side.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med stabil jordenergi, så både mandag og tirsdag blir gode dager der du fokuserer mye på vennene og familien din. Onsdag handler om et privat prosjekt, men også om å jobbe i ditt eget tempo. Du tar ekstra mye ansvar denne dagen. På torsdag vil du ha frihet til å gjøre litt som du vil, mens fredag handler om å feire noen. På lørdag virker det som om du har gjester eller er sammen med vennene dine. Søndagen byr på herlige utendørsaktiviteter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en stabilitet og troverdighet hos deg i begynnelsen av uken. På tirsdag og onsdag begynner du å vingle litt, da kan du ha vanskelig for å ta beslutninger. Torsdag handler om samarbeid, men også om å gjøre gode funn. Fredag er du utadvendt og sosial, det er en dag fylt med mye humor og latter. Lørdag blir en god dag, spesielt for travle Tvillinger. Da møter du spennende mennesker i uventede omgivelser. Søndagen handler om en økonomisk beslutning.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med sterk besluttsomhet. Du tenker ikke å gi opp før du har lært en bestemt ting på jobben. Fra tirsdag til onsdag veksler du mellom å ha selvtillit til å bli veldig overbevist om at du aldri kommer til å klare alt det nye. Onsdag blir en dag som handler om tålmodighet. Torsdag byr på en konflikt mellom to sjefer, morsomt å observere på avstand. Fredag handler om å ha det gøy sammen med folk du liker, mens helgen blir fysisk aktive dager.

Løven 23/7-22/8 

Det er tålmodighet i deg på mandag som vanligvis ikke er der. En god dag å lære opp nye mennesker. Tirsdag handler om å se muligheter, mens onsdag byr på en viss motstand fra din side. Da vil du egentlig ikke gjøre noe som helst. Torsdag blir en morsom og aktiv dag der du kan utnytte kreativiteten din på jobben. Fredag handler om å ha god kommunikasjon, både med menneskene du møter og kollegene dine. Lørdag byr på fest, mens søndagen handler om å hente seg inn.

Jomfruen 23/8-22/9 

For deg handler mandagen først og fremst om detaljer og å være grundig. Tirsdagen kan by på noen logistiske problemer, spesielt hvis du har en familie som skal sjonglere med timeplaner. Onsdag blir en fridag der du lærer nye og utfordrende ting. Torsdag handler det om at øvelse gjør mester, mens fredagen blir en lettsindig dag med noen komplimenter. På lørdag tar du en familiemedlem i forsvar. Søndagen handler om kultur og å oppleve nye ting.

Vekten 23/9-22/10 

For deg handler mandagen om å komme fram til hva du vil gjøre. Tirsdag og onsdag blir ganske jevne dager, men det er dager hvor du er produktiv. Torsdag handler om en konflikt og å ta stilling, noe du misliker å måtte gjøre. Fredagen blir en harmonisk dag der du nyter hyggelig selskap og god mat. På lørdag er det et element av konkurranse, men du tester også evnen din til å samarbeide i en større gruppe. Søndagen blir en fridag som du gjerne dedikerer til en hobby.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med å krangle med noen i familien. Dere to vil vanligvis ha helt forskjellige ønsker. Tirsdagen handler om misforståelser og å ta ansvar for handlingene dine. Onsdag og torsdag blir intensive dager som du kan oppleve som stressende. Kveldene handler om å komme i form. På fredag gjør du et unntak fra en regel bare for å glede en venn. Lørdagen handler hovedsakelig om et privat prosjekt, mens søndagen fokuserer mer på familie og venner.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en veldig målrettethet hos deg i begynnelsen av uken, men den avtar etter hvert som dagene går. Onsdag føles det ikke like viktig å få dette prosjektet i havn som det gjorde på mandag. Torsdag handler om kritikk fra en sjef og hvor såret du blir over vedkommendes harde ord. Fredag handler om å følge hjertet sitt og gjøre ting for din egen del. På lørdag tar du en modig beslutning, mens søndagen handler om å stå fast ved dine overbevisninger selv om det føles tøft.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med å ta vare på en person eller et dyr. Tirsdag handler om deg og dine behov, mens onsdagen blir en koselig dag på mange måter der du og en familiemedlem støtter hverandre i ulike situasjoner. Det blir en glad og morsom dag. Torsdag handler om at et ansvar du har påtatt deg endelig blir offisielt. Da føles det mer virkelig enn før. Fredag blir en herlig dag der du feirer noe eller noen. Hele helgen handler om familien, slekten og en masse god mat.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med et miljøskifte, og det passer bra for deg. I noen dager kan du tenke kun på deg selv og dine behov. Tirsdag handler om å være diplomatisk, mens onsdagen byr på god mat og variasjon. Torsdag blir en interessant dag der du oppdager noe nytt om deg selv. Fredag blir morsom, sosial og overraskende på mange måter. Både lørdagen og søndagen kretser rundt familien og å være sammen. Det blir herlige og intense dager der dere tar vare på hverandre.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en stabil energi i ditt tegn på mandag. Tirsdag handler om å angre på en beslutning, mens onsdagen byr på en annerledes opplevelse. Torsdag kretser rundt en konflikt på jobben, og du vet ikke helt hvilken side du vil velge. Fredag handler om å mekle og prøve å få to venner til å akseptere noe som har skjedd og gå videre. Lørdag blir en morsom og sosial dag der du gjerne er utendørs hvis været samarbeider. Søndagen byr på en del hverdagsluksus.

Powered by Labrador CMS