horoskop

Månedshoroskop: Juni 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Endelig sommer! Juni er den første av tre sommermåneder, og vi har (forhåpentligvis) mange deilige uker i vente med sol og varme. Blir det en sommerflørt, noen nye hobbyer eller kanskje en ny start? 

Månedens stjernetegn: Tvillingene

Etter en begivenhetsrik vårmåned går du nå inn i en betydelig roligere periode. Du lander mer i deg selv og i hverdagen. Selv om det til tider kan føles ganske begivenhetsløst, betyr ikke det at du ikke har det bra. Tvert imot får du sjansen til å finne tilbake til de små gledene i hverdagen. Uansett om du tar deg en kveldstur i sola eller unner deg litt ekstra god mat på en vanlig hverdag, så finner du en måte å berike livet ditt på. Dette er også en periode som handler om møter. Du treffer mange nye, fine og interessante mennesker, og noen av dem kommer til å bli værende i livet ditt.

Månedens råd: «Nyt de små gledene i hverdagen.»

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop juni

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Du innleder juni med en nymåne i Tvillingene, og det gir deg en sjanse til å rette opp i en gammel misforståelse. Hvis du griper denne muligheten, kan du finne tilbake til en venn du har mistet litt kontakten med, men som du savner. Nymånen handler også om å velge retning, og i ditt tilfelle heller det mot en større forandring. Dette er en beslutning som har vokst fram den siste tiden, og i slutten av juni går du fra tanke til handling.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Juni blir starten på en ny tid for Tyrer flest. Fra nymånen den 6. til fullmånen sankthansaften er det en magisk periode som er svært mye tuftet på naturens energier. I disse dagene tar du mange bevisste valg – fordi du nå føler deg tryggere på deg selv og du ser mer positivt på framtiden. Hele måneden preges av håp, glede og varme. I denne tiden modnes du og vokser som menneske.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Se månedens stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Etter veivalget ditt i slutten av den forrige perioden føler du deg mye roligere og mer selvsikker. Det er en ny, nesten litt høy på pæra, Kreps som går som- meren i møte denne måneden. Juni gir deg nytt håp. Fra nymånen til sommersolverv (20. juni) blir det en livlig tid der det meste kan skje. Her må du bare våge å stole på at universet leder deg i riktig retning. Noen ganger må man bare slippe kontrol- len og tillate seg å flyte med strømmen ...

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Juni handler om sol og energi. Du blomstrer og blir den beste versjonen av deg selv. Løven lever for ly- set, og hele juni fram til sommersolverv den 20. blir en av de beste periodene dette året. For deg dreier juni seg om aktiviteter, venner og å være utendørs. Har du muligheten, tar du deg mye fri i denne peri- oden. Du nyter å kunne kjenne friheten i å ta dagen som den kommer – og du lever i nået.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Du fortsetter med å være i boblen din fram til nymånen, da du plutselig våkner opp og hverda- gen tar over. Dette kan lyde veldig uromantisk, men for den praktisk Jomfruen er denne tiden nesten bedre enn den første forelskelsen. Det gjør deg veldig lykkelig når du får hverdagen og rutinene til å fungere i forholdet. Rundt sankthans inntreffer en forandring i livet ditt. Dette handler om en avslut- ning og muligheten for en ny start.

Les også: Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Du begynner juni på samme vis som du avslutta mai – med mye moro og festivitas. I midten av peri- oden får du plutselig nok av å være sosial, og du trekker deg tilbake til deg selv. Nå starter en spen- nende periode, der du utforsker ditt indre og prøver å finne ut hvem du er. Mellom sommersolverv den 20. og sankthans-helgen er dagene nærmest som en drøm – og da kan nettopp dine villeste drømmer og den verste frykten din bli en realitet.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Du begynner måneden med å stille spørsmål ved en person som nylig kom inn i livet ditt. For deg er oppriktighet en av de viktigste grunnsteinene i en relasjon, men denne personen ser litt annerledes på det. Midten av juni handler om en reise og om muligheten til å finne inspirasjon til å ta med seg til- bake til hverdagen. I slutten av måneden prøver du å finne en balanse mellom å unne deg noe ekstra og å tenke økonomisk.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Om mai hadde fokus på pasjon og kjærlighet, så handler juni primært om familien og om viktigheten av å holde sammen. Innledningsvis blir det en tøff tid, der dine vurderinger ikke sammenfaller med part- neren din sine meninger, så dere er ikke alltid enige. Juni handler om å tilpasse seg hverandre og hverandres familie og venner. Sankthans-helgen blir interes- sant; da møtes ulike tradisjoner og smelter sammen.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Etter å ha vist at du duger og kan prestere, går du inn i en roligere tralt både privat og på jobben. Begyn- nelsen av juni handler om å finne tilbake til hverda- gen. Midten av perioden byr på en etterlengtet reise som kommer til å gi deg en del nye perspek- tiver. Perioden mellom nymånen den 6. og full- månen i ditt eget tegn den 22. blir noen av de beste og mest minneverdige ukene i livet ditt.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I løpet av juni lander du sakte, men sikkert i en ny hverdag. Det kan dreie seg om at du har bytta jobb, har gått i gang med noen studier eller på en helt an- nen måte har gjort noen forandringer i livet ditt. I denne perioden er det mye fokus på et barn eller et dyr. Du legger de vanlige interessene dine til side for å gi dette vesenet så mye av din tid og omsorg som overhodet mulig. Sankthans-helgen blir starten på en fin og lang sommerperiode.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Du innleder denne første ordentlige sommer- måneden med et lite løfte til deg selv. Du har vært så fokusert på alle andres behov at du har glemt at du også må ta vare på deg selv. Juni blir starten på en selvsentrert periode, der du satser på å utvikle interessene dine og tillater deg å vokse som person. Det interessante er at når du prioriterer deg selv, får du mer overskudd til å stille opp for andre.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2024.

Powered by Labrador CMS