horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 18.12 – 24.12

Slik blir uke 51 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandag og tirsdag handler om julegaver, og du er ute i siste liten som vanlig. Onsdagen handler om å begynne å lage en plan for uken på jobben. Torsdag og fredag blir intense dager og kvelder. Lørdagen handler mest om å gjøre de siste forberedelsene, uansett om du skal feire hjemme eller borte. Søndagen begynner tidlig og slutter sent. Det blir en jul som har alt, litt drama men mye kjærlighet. For deg markerer julaften en ny start i livet ditt.

Tyren 20/4-20/5 

På mandag er du trøtt etter en intens helg. Tirsdagen handler om å forberede for den kommende uken. Onsdagen byr på intensivt arbeid, men også latter og mye julekos. Torsdag og fredag går fort. Det er mye å gjøre disse dagene, så det er bra hvis du er fleksibel. Lørdagen handler helt og holdent om tradisjoner. Julaften blir en rolig, men samtidig begivenhetsrik dag der nye personer får blande seg med den vanlige gjengen. Det blir en dag full av inntrykk og glede.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du våkner tidlig i uken og innser at du ikke har fått gjort noen forberedelser til julen i det hele tatt. Tirsdag og onsdag går utrolig fort, og du prøver å krysse av oppgaver på en veldig lang liste, både privat og på jobb. Torsdag handler om en beslutning. Fredagen blir lett og byr på sosialt samvær heller enn hardt arbeid. Lørdagen kommer til å være ganske travel, det er fortsatt mye du ikke har rukket. Søndagen blir en koselig dag som dreier seg om familien din.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har en vilje til å gjøre det riktige i begynnelsen av uken. Du strekker deg virkelig for å få til det lille ekstra. Onsdagen bringer inn ild og ny energi i horoskopet ditt. En god dag for å starte nye ting. Torsdag og fredag handler mest om å sørge for at du kan ha fri i julen uten dårlig samvittighet. Lørdagen blir en ekte hobbydag som du gjerne bruker på friluftsaktiviteter. På julaften kan det bli litt hopp og sprett, mange vil gjerne ha en bit av deg.

Løven 23/7-22/8 

I begynnelsen av uken kan du føle at du trenger andres meninger for å føle deg trygg. Onsdag bringer innflytelse fra Væren som får selvtilliten din til å vokse. Torsdag dreier seg om en konflikt hjemme som skyldes stress og tidspress. Fredagen nyter du litt ekstra, spesielt hvis du har fri i julen. Lørdagen handler om å skape julestemning, mens selve julaften blir en fest av tradisjoner og samhold. Vær ekstra snill med magen denne julen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med en sterk følelse av at noe er galt med en kollega. Intuisjonen din er sterk akkurat nå, så lytt til magefølelsen din. Tirsdag og onsdag blir travle dager både privat og på jobb. Torsdag avslutter du det meste før den kommende helgen. Du ønsker å kunne dra hjem i god tid på fredag. Fredag kveld er du gjerne spontan med venner eller kolleger. Lørdagen handler om å lande etter en travel desember. På julaften reiser du gjerne bort for å feire.

Vekten 23/9-22/10 

Du vingler mye i begynnelsen av uken, og det merkes tydelig på jobben der du har problemer med å ta beslutninger. Onsdagen byr på en overraskelse og nyheter. På torsdag diskuterer du mye med en kollega som ikke har samme synspunkter som deg. Fredagen handler mest om kos med kollegene, men også om å avslutte ting. Lørdagen fikser du sannsynligvis det siste før julen. Julaften blir en rolig dag og en koselig kveld som handler mest om fellesskap og familien din.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er mye vann i horoskopet ditt i begynnelsen av uken, og det gjør at du lett kan flyte med strømmen uten å føle behov for å bestemme. Onsdagen bringer inn ild og setter fart på temperamentet ditt, så ikke en god dag å irritere deg. Torsdag og fredag blir produktive dager, mens lørdagen ser overraskende rolig ut. Julaften handler om mat, om vennskap, men også om familien. Det blir en berikende dag der du endelig kan slippe taket på gamle konflikter.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en uro og rastløshet i begynnelsen av uken. Du sliter med å fokusere, tankene dine virvler rundt i hodet uten at du egentlig vet hva det er du bekymrer deg for. Onsdag kan bringe ubehagelige nyheter som tar tid å bearbeide. Torsdag og fredag blir lyse dager der du finner tilbake til julegleden igjen. Lørdagen handler om slekten, mens julaften blir litt mer familieorientert. Det blir en dag der du er sammen med dine aller nærmeste. For deg er roen og varmen viktigere enn tradisjonene.

Steinbukken 22/12-19/1 

Som Steinbukken verdsetter du tradisjoner, spesielt når det gjelder julen. Du starter julefeiringen allerede på mandag med innpakning av gaver og pynting av hjemmet. Tirsdag og onsdag blir dager der du fullfører både julegaver og arbeidsoppgaver. Hvis mulig, er du hjemme på fredag, ellers er du mer sosial enn effektiv den dagen. Lørdagen handler utelukkende om å gjøre ting på en bestemt måte. Julaften blir en livlig affære med mye mat og latter, akkurat som det skal være.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du møter en ny situasjon på mandag. Det handler om å bli kjent med en ny person, enten det er en kollega, en partner i familien eller et dyr. Onsdag blir hektisk for deg, det blir mye siste liten-gaver fra din side. Torsdag og fredag byr på hjemmekos og et ønske om å finne riktig julestemning. Lørdagen blir rolig og nesten koseligere enn selve julaften, som kan by på litt drama og noen konflikter i familien. Her gjelder det å holde på godt humør.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med dobbel Fisk-påvirkning, noe som på plussiden gjør deg tilpasningsdyktig og lett å jobbe med. På minussiden har du et sterkt behov for bekreftelse disse dagene. Onsdag og torsdag blir intensive og lange, mens fredagen byr på hyggelig arbeid og en lang lunsj. Lørdagen kan du bli stresset over alt du ikke har rukket. På julaften innser du at det viktigste er familien og samværet, ikke hva som står på bordet eller under treet.

Powered by Labrador CMS