horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 16.10 – 22.10

Slik blir uke 42 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

På mandag kan du føle deg litt negativ til oppgaver du må utføre, fordi du vil gjøre jobben på din måte. Tirsdag og onsdag bringer mer ild til horoskopet ditt og får deg i strålende humør. Dette er gode dager for å utvikle og etablere nye kontakter. Torsdagen handler om en person som står deg nær. På fredag og lørdag er du sta som et beist, noe som både kan hjelpe og skade deg. Søndag handler om harmoni. Etter en delvis tøff uke trenger du en dag hvor du kan puste ut.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med litt forvirring og stress, men på tirsdag og onsdag kommer du inn i en behagelig rytme hvor du føler at du har kontroll. Uken bringer med seg en rekke overraskelser og utfordringer, men ingenting du ikke kan håndtere. På onsdag har du morsomme aktiviteter planlagt. Torsdag handler om kunst, mens fredag og lørdag blir intensive og sosiale dager. Søndag handler om å skape trivsel rundt deg. Du liker det når du har tid til å la kreativiteten blomstre fullt ut.

Tvillingene 21/5-20/6 

I begynnelsen av uken ønsker du å følge hjertet i stedet for fornuften. På onsdag kjemper du for en sak som angår arbeidsmiljøet. Torsdag og fredag blir morsomme og aktive dager hvor du dedikerer deg til et litt annerledes prosjekt. Lørdag utfordrer du deg selv til å gjøre noe utenom det vanlige. Søndag handler om din nærmeste familie og feiring av noe slag. Du prøver også å finne tid til å møte noen du ikke har sett på lenge.

Krepsen 21/6-22/7 

På mandag følger du din egen vei og har vanskelig for å lytte til andre. Tirsdag og onsdag er du både leken og sjarmfull, noe som gjør det lett å tilgi visse feil du gjør. Onsdagen handler om tålmodighet, men også om å våge å la noen komme innenfor dine murer. Torsdag blir en dag der løfter blir brutt og tillit blir sveket. I løpet av helgen satser du på å komme bort og rydde hodet for negative tanker. Det blir herlige og energigivende dager hvor du nyter øyeblikket.

Løven 23/7-22/8 

På mandag prøver du å tenke positivt og opprettholde en god holdning gjennom hele dagen. Tirsdag og onsdag handler om å gjøre ting på en gjennomtenkt måte, noe som kan være vanskelig med all ild-energien du har i horoskopet disse dagene. Du har en tendens til å slurve litt. Torsdag og fredag blir morsomme dager der du gjerne både er impulsiv og kreativ. Lørdag gir deg en mental utfordring og en fysisk prestasjon. Søndag handler om å finne en diplomatisk løsning på et problem.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en sterk vilje og drivkraft i horoskopet ditt i begynnelsen av uken. På onsdag avtar denne energien, og du kan føle deg veldig trøtt og umotivert. Det som holder deg i gang på onsdag og torsdag er rutiner og rammer. På fredagen er du uvanlig sprudlende. Humoren og sjarmen din imponerer en ny kollega. Helgen handler om en hobby og utfordre deg selv. Noen ganger blir du litt for komfortabel i livet ditt, og da trenger du en utfordring.

Vekten 23/9-22/10 

På mandag og tirsdag blir du drevet av en idé du fikk i helgen. Du lar kreativiteten blomstre og får kollegaene med deg takket være din entusiasme. Onsdag til fredag prøver du å tilpasse deg en forandring som er på vei inn på arbeidsplassen din. Du pleier ikke å ha problemer med forandringer, men denne skremmer deg litt. På fredag kveld kan du støte på noen som har vært i tankene dine i det siste. Helgen handler om økonomi og viktigheten av å lage en budsjett.

Skorpionen 23/10-21/11 

Starten av uken blir ganske utfordrende, da du har mye vilje og lidenskap i stjernetegnet ditt. Det er vanskelig for deg å samarbeide disse dagene. På onsdag vil innflytelsen avta, og du vil oppleve et ubehag på jobben som varer resten av uken. Privatlivet blir morsomt, men samtidig utfordrende, med mye du ønsker å få til og mange mennesker du ønsker å møte. Helgen fokuserer hovedsakelig på familien og sosialt samvær. Du er gjerne utendørs i helgen, naturen gir deg energi.

Skytten 22/11-21/12

Du begynner uken med et komplisert drama. Du har et ganske anstrengt forhold til en kollega, og det påvirker jobben din. Torsdag og fredag blir lettere dager fordi du ikke ser så mye til denne personen. Etter jobben er du uvanlig energisk, noe som fører til at du planlegger en rekke aktiviteter hele uken. Fredagen kan by på en fest, mens lørdagen handler om hygge hjemme. Søndag tar du deg tid til å ta vare på deg selv både mentalt og fysisk.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandagen ser relativt rolig ut. Du fokuserer på deg selv i dag. Tirsdag og onsdag blir hektiske dager hvor du er uvanlig sosial til deg å være. Du øver deg på å ha lette samtaler med folk du ikke kjenner så godt. Torsdag handler om tempo og å holde irritasjonen i sjakk. Fredag blir en morsom og kreativ dag hvor du får utløp for din kunstneriske side. Lørdagen handler om venner og moro, mens søndagen blir litt roligere og mer harmonisk.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du begynner uken med en alvorlig samtale med en sjef. Den handler om rollen din på jobben. Onsdag er du opptatt med forskjellige ærend i løpet av dagen, og det er en risiko for at du kan gå glipp av noe viktig. Torsdag handler om å jobbe i gruppe og få et prosjekt til å fungere. Fredag blir en ganske harmonisk dag hvor du fokuserer på detaljer. Lørdag bruker du tid med venner og dedikerer deg til en hobby du har. Søndagen handler om å avslutte et prosjekt du har begynt å bli lei av.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandag og tirsdag er du i strålende humør og får mye gjort samtidig som du er sosial. Onsdag føler du deg tom, og du kan føle deg både sliten og uten energi, så lytt til kroppen din og vær snill mot deg selv. Fredagen handler om å finne en måte å nå en sjef som kan være ganske utilgjengelig. Du trenger hans eller hennes råd og kunnskap. Lørdag fokuserer på utendørsaktiviteter, mens søndagen blir en skikkelig familiedag der dere feirer noe sammen.

Powered by Labrador CMS