horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 15.01 – 21.01

Slik blir uke 3 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Uken starter med en fleksibilitet som vanligvis ikke er karakteristisk for deg. Du er fornøyd med det meste og har ingen interesse av å bestemme. Onsdag bringer inn ild og driver deg litt mer. Du blir veldig målrettet og positiv. Torsdag handler om tøffe beslutninger, men også om å være i stand til å ta dem. Fredagen blir en leken og sosial dag. Lørdagen passer best for praktisk aktivitet hjemme, mens søndagen blir full av nye inntrykk og annerledes miljøer.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken ganske rolig. Mandag og tirsdag byr på mye rutine. På tirsdag lærer du nye ting både om deg selv og om en familiemedlem. Onsdag handler både om hvile og å la kroppen komme seg, men også om å få visse ting gjort. Torsdag blir en interessant dag der du observerer en konflikt på jobben på avstand. Fredagen handler om glede, å møte mennesker og å være spontan. I løpet av lørdag og søndag er det først og fremst familien som gjelder.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med ekstra mye vann i ditt tegn, noe som gjør det ideelt for gruppearbeid og sosialt nettverk. Onsdag blir du mindre utadvendt og fokuserer mer på deg selv og dine behov. Torsdag handler om å lande en avtale, en konkurranse eller en prestasjon av noe slag. Fredagen blir en hyggelig dag der du gjerne jobber mer praktisk enn med tall. På lørdagen vil du ut i naturen, mens søndagen blir en dag der du gjerne tilbringer mer tid i bymiljø med vennene dine.

Krepsen 21/6-22/7 

I begynnelsen av uken er du rolig og harmonisk. Da er det mye fleksibilitet og harmoni i horoskopet ditt. Dette er gode dager for å gjøre ting der du må lytte til andre og kunne samarbeide. Onsdag og torsdag er du mer fokusert på målet og hvordan du kan gjøre det bra. Om kveldene er du gjerne aktiv. Fredag handler om å avslutte ting, mens lørdagen blir en dag der du starter prosjekter. På søndagen kan noen nyheter få deg til å begynne å tenke fremover.

Løven 23/7-22/8 

Det er en tvil i horoskopet ditt i begynnelsen av uken. Du vil helst ikke ta beslutninger på mandag eller tirsdag. Onsdag lærer du nye ting, og du utvikler deg mye. Torsdag handler om nye mennesker og å være åpenhjertig. På torsdag tar du mange gode initiativer, mens fredagen blir en ganske stressende dag der du har vanskelig for å slappe av. På lørdagen er du litt lett irritert og starter gjerne diskusjoner. Søndagen handler om hvile og å samle krefter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med å ikke ønske å være den som skiller seg ut. Du holder deg gjerne i bakgrunnen både på mandag og tirsdag. Onsdagen blir en kreativ dag der du uttrykker deg på en kunstnerisk måte. På torsdag har du lett for å havne i krangler. Fredagen byr på møter, sterke følelser og en følelsesladet kveld. På lørdagen er du gjerne utendørs hvis været er bra; du trenger å lade solenergi. Søndagen handler om å omfavne din litt mer kulturelle side, gjerne i selskap med en venn.

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen handler om verdier og å følge hjertet. På tirsdag og onsdag nekter du å inngå kompromisser, selv om det kunne være til din fordel. Torsdag handler om et hyggelig dilemma. Du står overfor et valg der begge alternativene vil være til din fordel; det gjelder bare å finne ut hvilket som blir best. Fredagen blir en stressende, men tilfredsstillende dag. Lørdagen handler om å se muligheter, mens søndagen byr på familiekos og noen konflikter.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken ganske rolig til tross for mye å gjøre på jobben. Du tar en ting om gangen og stresser ikke. Onsdag tar virkeligheten litt igjen deg. Da begynner du å hisse deg opp over bagateller og stresser unødvendig. Torsdag og fredag handler om å forsvare noe eller noen som betyr mye for deg. Lørdagen benytter du til å nyte vinteren med klassiske utendørsaktiviteter. Søndagen handler om ting du må gjøre.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med å ha mange meninger om det meste. På tirsdag er du i dårlig humør, noe som går utover både kolleger og familien. Onsdag føler du deg litt slapp; det er en risiko for at du pådrar deg en lett vintersykdom akkurat nå. Torsdag handler om å lytte til kroppen. På fredagen prøver du bare å slappe av og ikke stresse. Lørdagen handler om å være snill mot deg selv, mens søndagen fokuserer på den øvrige familien. Det blir en virkelig koselig dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er ganske trøtt på mandag. Helgen har vært morsom, men veldig intens. Tirsdag blir en dag der du prøver å komme deg etter. Onsdag møter du nye mennesker i en spennende setting. Torsdag dreier seg om et dilemma, mens fredag byr på morsomme aktiviteter, møte med en gammel venn og nyheter om noen du savner. Lørdagen blir en koselig dag som først og fremst handler om deg. På søndag prøver du å komme i gang med trening og å spise sunt.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med å forankre rutinene du startet forrige uke. Mye handler om å finne en god rytme etter helgene. Onsdag har du litt frihet i hvordan du organiserer arbeidet ditt. Torsdag handler om å planlegge en reise. På fredag prøver du å avslutte litt tidligere; du vil finne på noe morsomt og spontant etter jobben. Lørdagen handler om å feire et familiemedlem, mens søndagen blir en tålmodighetsprøvende dag der du bør være konsekvent.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med dobbel energi fra Fiskenes tegn. Dette gjør deg kreativ, lydhør og empatisk. På tirsdag tar du vare på en venn som ikke har det bra. Onsdag handler om svaret på et spørsmål. Torsdag blir en interessant og lærerik opplevelse. Her gjelder det å være åpen for det meste. På fredag prøver du å kontakte noen fra fortiden. Lørdagen handler om et løfte, men også om å ha det gøy. På søndag prøver du å være utendørs så mye som været tillater.

Powered by Labrador CMS