horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 11.03 – 17.03

Uken starter med Månen i Værens tegn. Se hva ild-elementet skaper av forutsetninger for deg.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med Månen i Værens tegn, og det gir deg den ekstra styrken du trenger. Tirsdag og onsdag blir gode dager der du går fra klarhet til klarhet, spesielt når det gjelder arbeidet ditt. Torsdag byr på praktisk arbeid og en sjanse til et romantisk møte. Fredagen handler om god kommunikasjon, mens lørdagen blir eventyrlysten og annerledes. På søndag er det familien som gjelder. Det kan være et slektstreff, familiemiddag, eller bare en søndagskaffe med dine nærmeste.

Tyren 20/4-20/5 

Dette blir en annerledes og morsom uke. Du starter i ilden, og mandag og tirsdag handler om å etablere rutiner og få medarbeiderne dine til å føle seg trygge. Onsdag blir en dag som i stor grad handler om deg selv og dine behov. På torsdag begynner et eventyr, det kan være en helgetur eller et spennende oppdrag på jobben. Fredagen handler om nye omgivelser, god mat, og å nyte livet. Helgen blir morsom og variert. Du går virkelig opp i øyeblikket.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en overbevisning i begynnelsen av uken om at du ikke kan gjøre feil, men på onsdag oppdager du at det kan du faktisk. Onsdag og torsdag handler om å rette opp det som har gått galt og å nærme deg visse oppgaver litt mer ydmykt. Fredagen blir en begivenhetsrik og morsom dag der du har mange jern i ilden. Lørdagen handler om fysisk aktivitet og å bevege seg utendørs. Søndagen passer bra for prosjekter hjemme eller å investere i deg selv, enten det er klær eller sminke.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen handler om energi og å starte ulike prosjekter. På tirsdag har du vanskelig for å få orden på tankene dine, og det kan resultere i litt kaos på jobben. Onsdag går Månen inn i Tyrens tegn, og ilden dempes til fordel for mer jordnære energier. På torsdag tar du fatt på et prosjekt som kan virke umulig, men takket være din selvtillit lykkes du. Fredagen handler om etikk, mens lørdagen blir en skikkelig hviledag. På søndagen tar du et godt initiativ.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en mandag som alle andre. Du er i godt humør, og du sjarmerer en ny kollega. Tirsdag handler om å være snill mot noen som beundrer deg. Onsdag og torsdag blir gode og effektive dager der du prøver å få til så mye som mulig for å kunne få en roligere avslutning på uken. Fredagen handler om økonomien din og regninger. Lørdagen blir en positiv dag som du gjerne bruker på en hobby. Søndagen handler om en venn som har kommet i vanskeligheter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med mye ild i horoskopet ditt, og som alltid når ilden dominerer, blir du litt lett irritabel. Tirsdag byr på en tankelek og utfordrer evnen din til å tenke selvstendig. Onsdag prøver du å slippe unna kjedelige oppgaver. Torsdag handler om samarbeid og å øve på evnen din til å lytte til andre. På fredagen prøver du å finne en utvei fra et løfte du har gitt. Lørdagen handler om en gave, mens søndagen blir en herlig harmonisk dag der du tilbringer tid med familien.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en vilje til å prestere i tegnet ditt på mandag og tirsdag, og det gir deg evnen til å overvinne hindringer. Onsdag handler om å tenke riktig, mens torsdag byr på verdifulle lærepenger og hyggelige møter. På fredagen vekkes ditt konkurranseinnstinkt, noe som er uvanlig for den milde Vekten. Det er en dag der du gjerne utfordrer omgivelsene dine. Lørdagen handler om innendørsaktiviteter, mens søndagen byr på variert selskap og mange forskjellige oppgaver som du skal rekke over.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med en herlig energi, men midt i uken kan du få en energidipp, så da gjelder det å tenke positivt. Torsdagen handler om å våge å være den du er, selv om du skiller deg ut i mengden. Fredagen blir livlig og informativ. På lørdagen gjør du noe for noen andre, mens søndagen handler om at noen gjør noe for deg. Det blir en fin helg der vennskap og varme dominerer. På slutten av uken venter nyheter som angår økonomien eller fremtiden din.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med altfor mye energi i horoskopet ditt. Vanligvis pleier det å være en god drivkraft, men på mandag forvirrer den mest. Tirsdag handler om å stå fast, mens onsdag blir en interessant dag med nyheter. Torsdag blir morsom og innovativ, du tester deg selv. Fredagen er lett å smigre deg. Lørdagen handler om et møte og et løfte, mens søndagen byr på herlige aktiviteter, helst utendørs hvis været samarbeider.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har mye å tenke på denne uken. Mandag og tirsdag fokuserer på trening og arbeid. Onsdag handler om å organisere en reise eller en utflukt. Torsdag blir en herlig dag, selv om det kan være en del venting i visse situasjoner. Fredagen bringer med seg en velkommen forandring i omgivelsene, mens lørdagen får deg virkelig til å slappe av i helgen og nyte fritiden. Søndagen blir en drømmedag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har en stressende uke der du hopper fra oppgave til oppgave. Det er mye du må få gjort på mandag og tirsdag. Onsdag betyr et midlertidig farvel til et familiemedlem, enten skal de eller du reise bort. Torsdag blir en morsom, hektisk og intens dag med en hyggelig overraskelse. Fredagen handler om å ha det gøy i en innbydende atmosfære. Lørdagen prøver du å slappe av, mens søndagen blir virkelig herlig.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med en "dare to be different" mentalitet. Du gjør ting annerledes på mandag og tirsdag, mest for å se om det fungerer. Onsdag handler om å være konsekvent i handlingene dine, mens torsdag byr på både en utfordring og en fin kompliment. Fredagen er du i ditt ess og sjarmere omgivelsene dine. Lørdagen handler om å ta vare på et familiemedlem som trenger deg. Søndagen prøver du å få tid til en hobby som har blitt nedprioritert.

Powered by Labrador CMS