horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 10.06 – Søndag 16.06

Denne uken handler både om ild og jord, to elementer som kan ha vanskelig for å forenes. Se hvordan disse kontrastene påvirker horoskopet ditt.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken i godt humør. Mandag og tirsdag blir glade, nesten lekfulle dager. Onsdag handler om å tenke praktisk og å ta beslutninger basert på logikk heller enn hjerte. Torsdag imponerer du en ny bekjent med måten du argumenterer på. Fredag handler om å finne balanse, mens lørdag ser ut til å by på moro sammen med venner. Søndag handler også om balanse, i dag er det balansen mellom kropp og sjel du ønsker å oppnå.

Tyren 20/4-20/5 

Det er et driv og en kreativitet som merkes tydelig hos deg i begynnelsen av uken. Du løser problemer og vet hva du vil. Onsdag handler om å endre planene dine. Ved å være fleksibel kan du rekke både moro og nødvendigheter. Torsdag blir en god dag hvor rutiner dominerer. På fredag megler du i en konflikt, mens lørdag byr på mange utendørsaktiviteter. På søndag møter du flere personer som har vært bortreist den siste tiden.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med å si hva du vil i alle mulige sammenhenger. Hvis du vanligvis er direkte, er det ingenting mot hva du er i dag. Tirsdag handler om en kollega, mens onsdag fokuserer mer på arbeid og å rekke alt. Det blir en stressende dag. Torsdag byr på en overraskelse, mens fredag blir morsom og lett. En god dag for å få nye venner. I helgen tar du farvel med noe som har vært en stor del av livet ditt, men som det nå er på tide å gi slipp på.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandag og tirsdag handler om å kunne fokusere energien som er i horoskopet ditt på best mulig måte. Du kan lett bli overveldet disse dagene. Onsdag handler om et svar du vil ha. Torsdag og fredag blir praktiske dager hvor du tenker fritt og lar kreativiteten flyte. Lørdag handler om å si ja. Vær spontan og gjør noe du ikke pleier å gjøre. Søndag blir en rolig dag hvor du får tid til å begynne med en hobby du har vært interessert i, men ikke hatt tid til.

Løven 23/7-22/8 

Du begynner uken med masse energi fra Solen i ditt tegn. Mandag og tirsdag er dine dager. Du har overflod av sjarm og vet akkurat hva du vil. Ingen kan motstå deg, og du bruker det til din fordel. Onsdag og torsdag handler mest om å arbeide praktisk og tenke logisk. På fredag havner du midt i en konflikt som gjør deg ukomfortabel. Lørdag handler om et løfte til en venn, mens søndag blir en koselig dag hvor du unner deg litt ekstra helgeluksus.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med gode intensjoner, men ikke like mye energi som du pleier å ha. Vær snill mot deg selv, for både kropp og hjerne trenger en pause. Tirsdag byr på drama på jobben, mens onsdag handler om å ta stilling til noe. Torsdag sier du klart ifra. Fredag blir en god dag hvor du får mye ros for en innsats du gjør. Lørdag handler om å lytte mer enn å snakke, og søndag byr på familiekos og utendørsaktiviteter.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med mange gode intensjoner, men ingen klar plan for hvordan du skal gjennomføre dem. Tirsdag handler om å tørre å be om hjelp, spesielt når noe føles uvant eller merkelig. Onsdag og torsdag blir dager hvor du skal fokusere på sosialt samspill og hvordan du kan bidra til en bedre stemning på jobben. Fredag passer du på å avslutte et prosjekt du har jobbet med lenge. Lørdag er du mer direkte enn vanlig. Søndag handler om å kunne tilgi.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det blir en flyvende start på uken. Du har masse god energi i kroppen, og det meste du tar deg for går din vei. Du har til og med god kontroll på tekniske ting disse dagene. Onsdag handler om hva som er rett og galt. Torsdag og fredag blir aktive og sosiale dager hvor du får gjort mye. Lørdag handler om å tale fornuft til en venn eller slektning som oppfører seg dumdristig. Søndag blir en avslappende dag hvor fokus er på ditt eget velvære. Du nyter å føle deg bortskjemt.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med dobbel ildenergi, noe som driver frem en beslutning som du egentlig burde ta deg mer tid til. Tirsdag handler om en venns behov for råd, mens onsdag fokuserer på å være effektiv. På torsdag kan et møte vekke sterke følelser i deg, men du holder masken utad. Fredag handler om å vise hvem du er. Lørdag blir en fin pause fra hverdagen hvor du fokuserer på å være utendørs. På søndag får du høre nyheter som kan være forvirrende.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det blir en fantastisk start på uken, spesielt for de Steinbukkene som befinner seg i et nytt miljø. Du suger til deg inntrykk fra omgivelsene og nyter livet. Du skjemmer bort deg selv og tillater andre å skjemme deg bort. Torsdag handler om å forflytte seg, og det kan bli et eventyr. Fredag byr på fest, nye bekjentskaper og kanskje til og med en forelskelse. På lørdag prøver du å komme tilbake til virkeligheten, men det er vanskelig. Søndag venter et kjært gjensyn.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har mye å gjøre mandag og tirsdag, så det er bra om du er uthvilt. Dette blir dager som kan by på utfordringer av forskjellige slag. Onsdag handler om å senke tempoet midlertidig. Du trenger pusterom for å komme deg mentalt. På torsdag tar du et stort skritt frem i et prosjekt. Fredag venter gode nyheter som berører økonomien din. Helgen handler om frisk luft og å nyte naturen, vennene og friheten til å bevege seg. Søndag blir det familiekos.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken bra, men allerede på tirsdag får du en liten energidipp. Onsdag handler om å motivere seg selv, og det kan være vanskelig når alle har ulike meninger. Torsdag blir en forholdsvis bra dag hvor du kan legge opp arbeidet mer fritt. Fredag handler om å tenke logisk, noe som kan forårsake en del hodebry for deg. Lørdag blir morsom og sosial, mens søndag fokuserer mer på familien. Det blir en dag hvor dine nære og kjære samles. God mat og herlige lattere preger denne dagen.

Les også: Månedshoroskopet for juni

Powered by Labrador CMS