horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 08.01 – 14.01

Slik blir uke 2 ifølge stjernene. 

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Uken starter med mye ild i horoskopet ditt, så både mandag og tirsdag passer det bra å starte nye prosjekter. Disse dagene har du mer energi og fokus enn vanlig. Onsdag blir du mer målrettet og kan utvikle en viss stahet. Fra onsdag til torsdag forsøker du å forbedre et arbeidsforhold. Fredagen handler om vennskap og intellektuell stimulans. Lørdagen prøver du å utvikle en hobby, mens søndagen i stor grad handler om å ønske å være sammen med andre.

Tyren 20/4-20/5 

Det er en følelse av ensomhet og savn i begynnelsen av uken. Du går gjennom en forandring, og dette er ikke Tyrens sterkeste side, uavhengig av om det er bra eller dårlig for deg. Onsdag prøver du å tilbringe litt tid utendørs. Du trenger å komme deg ut i naturen og reflektere over livet. Torsdag dreier seg om et uvanlig tilbud, en sjanse til å begynne på nytt og en beslutning. Fredagen blir en rolig dag som fokuserer på vennskap. Lørdagen er moderat aktiv uten å overanstrenge deg. Søndagen handler om indre balanse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandag møter du noen du umiddelbart liker, dere klikker virkelig. Tirsdag handler om en kollegas dårlige arbeidsmoral. Onsdag vil du gjerne diskutere fremtiden med en sjef. Torsdag dreier seg om uholdbare arbeidsforhold, men også om forbedringsmuligheter. Fredagen er en positiv dag der du har det veldig bra både privat og på jobben. Lørdagen blir en dag der du er kreativ og uttrykksfull. På søndagen ønsker du å kompromisse.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er litt ild i horoskopet ditt både mandag og tirsdag. Benytt anledningen til å gjøre ting som krever fysisk innsats disse dagene. Onsdag får du en beskjed av en eller annen art. Torsdag er det nymåne i Steinbukkens tegn, og den kan hjelpe deg med å ta avgjørende beslutninger som angår arbeidet ditt eller utdanning. I helgen prøver du å ikke dømme en person selv om du egentlig mener at vedkommende har gjort feil. Både lørdag og søndag blir fysisk aktive og morsomme dager i et nytt miljø.

Løven 23/7-22/8 

Denne uken handler om å komme i gang. Det er et nytt år og nye muligheter. Både mandag og tirsdag har du mye energi. Onsdag handler om å samle tankene og bestemme deg for hva du vil gjøre. Nymånen på torsdag kan inspirere deg, både i arbeidet og i en hobby. Fredagen handler om solidaritet med en kollega. Lørdagen trives du med familien, mens søndagen byr på en morsom og litt annerledes overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9 

Mandagen blir en mentalt krevende dag. Du starter noe nytt og det tar på kreftene. Tirsdag og onsdag blir ganske intense dager der du jobber hardt. Torsdag forsøker du å fokusere på det positive i hverdagen og slutte å gruble på det negative. Fredagen handler om å være spontan, mens lørdagen blir en dag der du gjerne hviler ordentlig. På søndagen får du sjansen til å se litt nye omgivelser, og det kan inspirere deg.

Vekten 23/9-22/10 

Det er noe nytt og friskt over denne uken. Januar er på mange måter en tilgivende måned, så dra nytte av følelsen av å ha fått en ny sjanse. Tirsdagen byr på en merkelig hendelse, mens onsdagen blir relativt rolig. Torsdagen kan det oppstå en krangel eller konflikt med noen du står nær. Fredagen handler om større frihet til å bestemme selv. Lørdagen ser det ut som om du skal bort eller er invitert et sted. Søndagen dreier seg om en venn og deres problemer.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken sint, men det er en følelse som raskt går over. Akkurat nå påvirkes du sterkt av følelsene dine. Tirsdagen bryter du et løfte, mens onsdagen gir deg en ny sjanse til å oppfylle det du har lovet. Torsdagens nymåne i Steinbukkens tegn øker evnen din til å fokusere på jobben, så du avslutter uken sterkere enn du startet den. Lørdagen handler om en fysisk prestasjon, mens søndagen blir en dag der du hviler mye. En gammel venn tar kontakt på søndag.

Skytten 22/11-21/12 

I begynnelsen av uken er det mye Skytt i bildet, noe som gir deg positiv energi, men det kan også føre til noen konsentrasjonsproblemer. Onsdag får du stabil jord i horoskopet ditt, så da passer det bra med oppgaver som krever litt mer stabilitet. Torsdag gir du deg selv en ny sjanse, mens fredagen blir avslappet og kan by på en flirt. Har du et forhold, kan lørdagen ende i sjalusi. Søndagen er en god dag å løse konflikter og prøve å snakke åpent om problemer.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandagen blir en lat dag der du inte gjør mye. Du er trøtt etter en intensiv helg. Tirsdagen handler om å være sosial og stille opp for vennene dine. Onsdagen brukes til å forberede en reise eller utflukt. Torsdagen byr på nye omgivelser, latter og litt irritasjon. Fredagen blir ganske bra med mye tid utendørs og mye bevegelse. På lørdagen feirer du noe eller noen. Søndagen avslutter en lang og intens helg på en fin måte. Det blir en tidlig kveld for deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du begynner uken motvillig med litt negativ energi. Onsdagen forsvinner det dårlige humøret, og du klarer lettere å fokusere på jobben. Torsdagen handler om fordeling av oppgaver hjemme og hvem som skal gjøre hva. Dette kan enten bli en god diskusjon eller en betent debatt, avhengig av hvordan du tar opp temaet. Fredagen benytter du til å møte venner og være utendørs. På lørdagen føler du deg litt bundet, mens søndagen handler om en felles beslutning.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter den andre uken i året med mye ny og herlig energi. Din energi avtar litt på onsdagen, men du har fortsatt lyst til å prestere på jobben. Det blir en balanse mellom hva du klarer å gjøre og hva du ønsker å gjøre. Torsdagen handler om et løfte og å gjøre noe for deg selv. Fredagen byr på en morsom overraskelse, mens lørdagen blir intens og krevende. Da har du tatt på deg litt for mye. Søndagen er en ganske fri dag, så sørg for å få ordentlig hvile.

Powered by Labrador CMS