horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 04.12 – 10.12

Slik blir uke 49 ifølge stjernene. 

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du kan være veldig praktisk i begynnelsen av uken og arbeide mye mer systematisk enn du pleier å gjøre. På onsdagen er du flink til både å forhandle og kompromisse. Torsdagen blir en dag hvor din besluttsomhet kan koste deg hvis du ikke er forsiktig. Fredagen handler om vennskap, mens lørdagen byr på lidenskap og sterke følelser. På søndag blir du mer ettertenksom og reflekterende. Du vender blikket innover og analyserer både hvordan du føler deg, og din oppførsel utad.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen blir veldig intens arbeidsmessig, og det er bra at du har dobbelt med jord i ditt tegn, for da blir du mer effektiv. Tirsdagen handler om å analysere tall, mens onsdagen blir en lett dag fylt med variasjon. Kvelden blir en skikkelig utfordring. Torsdagen handler om kompromisser, mens fredagen blir ekstra festlig. Dette er en dag som gir julestemning. På lørdag vil du tilbringe tid med barn eller dyr. Søndagen handler om fremtiden og om å hente seg inn følelsesmessig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken veldig bestemt. Alle beslutningene du tar handler om å gjøre ting på en rasjonell måte. På onsdagen er du usikker og din beslutningsangst kan påvirke arbeidet ditt. Torsdagen handler om etikette og moral, mens fredagen byr på en herlig overraskelse. På lørdag følger du hjertet ditt og dedikerer dagen til noe du elsker å gjøre, men som du sjelden har tid til. Søndagen handler om vekst og å finne tilbake til det du brenner for.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er mye å tenke på i begynnelsen av uken, og det beste er hvis du prøver å jobbe veldig systematisk. På tirsdag kan du havne i konflikt med en kollega. Onsdag og torsdag byr på sladder og morsomme aktiviteter. Fredagen prøver du å utfordre din allmennkunnskap. Det kan være en quiz eller en lett samtale med noen som er litt for smart for sitt eget beste. Lørdagen blir en aktiv dag, mens søndagen handler om jul og hjemmekos.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en ganske intens start på uken, og du kombinerer energi med praktisk tenkning på en forbilledlig måte. I begynnelsen av uken er du veldig sosial og utadvendt, og da har du lett for å knytte kontakter. Onsdag og torsdag handler om kunsten å kunne si nei på riktig måte. Fredagen blir morsom og herlig aktiv. Lørdagen byr på et tilbakeblikk på året som har vært, mens søndagen blir en skikkelig utendørsdag hvis været tillater det. Den friske luften gjør deg godt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med Månen i ditt eget tegn, og det gir deg god energi både på mandag og tirsdag. Onsdagen handler om å unngå beslutninger. Torsdag og fredag blir moderat aktive dager der du kombinerer litt sladder med hardt arbeid og innovative tanker. Det blir dager der du inspirerer andre. På lørdag tar du en beslutning uten å konsultere din partner eller familie. Søndagen handler om at du har litt vanskelig for å akseptere endringene som er på vei inn i livet ditt. Prøv å følge strømmen.

Vekten 23/9-22/10 

Du tar flere gode initiativer på mandag og får en god start på uken. Du er uvanlig praktisk og fokusert denne dagen. På tirsdag føler du deg fortsatt veldig organisert, men kanskje ikke like rask. Onsdagen byr på en uventet hendelse og nyheter. Torsdag og fredag handler om å trives i store grupper og være sosial. Det er dager der du har dobbelt opp med Vekt i ditt tegn. Helgen byr på adventskos og utendørsaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med en indre konflikt. Din pliktfølelse kjemper mot ønsket om å gå imot hierarkiet på arbeidsplassen din. Du misliker at det er et hierarki, samtidig som du vet at det er nødvendig. Onsdag og torsdag blir dager der du står opp for de som ikke våger å si ifra. Fredagen byr på moro og et roligere tempo. Lørdagen handler om å utfordre din frykt for å gjøre feil, mens søndagen fokuserer på familien og feiringen av at desember endelig er her.

Skytten 22/11-21/12 

Du kan være veldig drevet, men akkurat nå føler du deg mest bekymret for at du ikke skal gjøre ting riktig. Både mandag og tirsdag handler om ditt dårlige selvbilde. På onsdag gir en kollega deg et kompliment som får deg til å føle deg bedre. Torsdag begynner du å føle deg mer selvsikker, men tar fortsatt ingen risiko. På fredag tør du mer enn vanlig, og du er virkelig den som skiller seg ut fra mengden. Helgen blir veldig intens, men samtidig utrolig givende.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandag har du mer frihet til å bestemme over ditt arbeid. Tirsdag og onsdag handler om å trives sammen med kollegene dine. Du er glad og fremoverlent disse dagene. Torsdag legger du merke til at en kollega flørter en del med deg. På fredag har du en rekke aktiviteter planlagt, så pass på så det ikke blir for tett med tid. Lørdag handler om å være sammen med barn eller dyr, mens søndagen overrasker med adventshygge og morsomme nyheter. En fin avslutning på en veldig intens uke.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med å ha en mengde ting å gjøre. Mange av dagene dreier seg om møter og å avslutte ulike deler av et prosjekt. Selv om de innledende dagene blir intense, blir de samtidig veldig givende. På onsdag og torsdag kan du få problemer relatert til været. Fredagen handler om å gjøre det beste ut av de forutsetningene du har. Lørdag blir en dag hvor du får en betydelig og ettelengtet åpenbaring. Søndagen passer bra for fysiske aktiviteter.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandagen prøver du å strukturere uken, det er viktig for deg å ha orden på jobben og i tankene dine. Det skjer så mye akkurat nå at du lett blir forvirret. Onsdag er en dag hvor du markerer din misnøye mot en kollega. Torsdag handler om at du blir tvunget til å ta en beslutning. Fredagen blir den mest aktive dagen i uken, da har du mye å gjøre både på dag- og kveldstid. Lørdag byr på en annerledes utflukt og vakre omgivelser. Søndagen blir en virkelig hviledag.

Powered by Labrador CMS