horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 01.04 – 07.04

Slik blir uke 14 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken ganske rolig, akkurat slik du vil begynne en uke. På tirsdag går Merkur inn i retrograd, og det kan få deg til å være litt tilbakeholden i ord og uttrykk. Onsdag prøver du å tenke langsiktig, mens torsdag handler om vennskap og nærhet. På fredag kan du oppleves som veldig målrettet. Lørdag handler om fysiske aktiviteter der du utfordrer deg selv til å gjøre noe ekstra. Søndagen blir en dag for ettertanke og ro. Det blir en god dag.

Tyren 20/4-20/5 

Uken begynner rolig. Mandag tilbyr utendørsaktiviteter. Tirsdag fokuserer på familien, men også på å komme à jour med ulike prosjekter. Onsdag har du en del ting du må avslutte før du kan begynne på noe nytt. Torsdag blir en morsom dag der du står i sentrum, både privat og med dine venner. Fredag handler om et virkelig funn. Det vil kreve litt arbeid, men instinktivt føler du at det er perfekt for deg. Lørdag blir intensiv, men morsom, mens søndagen er rolig og behagelig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandag handler om å ta det med ro og nyte tid med venner og familie. På tirsdag går Merkur inn i retrograd, og det påvirker deg mer enn andre fordi det er din herskerplanet. Onsdag handler om å se innover, mens torsdag blir en annerledes dag der du må kompromisse mer enn du egentlig vil. Fredag handler om å være sammen og ha det gøy i gruppe. I helgen kan et møte forvirre følelsene dine og få deg til å være usikker.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med høye ambisjoner for hjemmet. Det er noe du vil gjøre om eller endre. Tirsdag handler om kommunikasjonsproblemer, mens onsdag byr på en skikkelig utfordring. På torsdag prøver du å resonere med en kollega som ser alt i svart eller hvitt. Fredag handler om å legge til det lille ekstra. Lørdag blir en morsom og variert dag, mens søndagen betyr en ekstra utgift, og det irriterer deg fordi det er penger du egentlig ikke har.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en morsom og aktiv mandag der du gjerne holder på sammen med andre. Tirsdag handler om å gjøre ting med familien eller kollegene dine. Onsdag oppsøker du en person for å få en forklaring på deres oppførsel. Torsdag handler om sladder som grenser til ærekrenkelse. Fredag og lørdag slipper du virkelig vårfølelsene løs. Søndagen byr på en hyggelig overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har mye energi denne mandagen, og du nyter våren i luften. På tirsdag kan Merkurs retrograd dempe denne energien og få deg til å bli mer tilbakeholden. Onsdag handler om å gjøre ting på riktig måte, noe som kan føre til en diskusjon. Torsdag blir en morsom, men intens dag, mens fredagen handler om å ignorere behovet for å kjøpe ting. På lørdag møter du gjerne vennene dine. Du vil bort fra hjemmet og se nye, inspirerende miljøer. Søndagen handler om et løfte.

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen innebærer en endring du ikke har regnet med. Tirsdag og onsdag blir ganske grå dager der det ikke skjer mye. Torsdag skjer det mye på jobben, så du må henge med i svingene. Fredag handler om å være sosial og ha det moro. Lørdag prøver du å forbedre talentet ditt. Kanskje du skal delta i en konkurranse eller stille ut noe, uansett vil du bli bedre. Søndagen handler mest om å finne indre ro.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken utendørs, med å finne inspirasjon i naturen eller en bymiljø. Tirsdag handler om et dårlig kjøp som du ønsker å returnere. Onsdag og torsdag møter du noen utfordringer på jobben, men en kollega er mer enn villig til å hjelpe deg. Hen synes du er flott og ønsker å tilbringe mer tid sammen med deg. Fredagen blir en avslappet dag der du fokuserer på å være sosial. Lørdagen byr på en utfordring og fysisk aktivitet, mens søndagen mer handler om å planlegge.

Skytten 22/11-21/12 

Det blir en morsom og litt rampete start på uken. Tirsdag prøver du å få en kollega ut av skallet sitt. Hen har mye talent, men er for sjenert til å vise seg frem. Onsdag handler om å være forsiktig i ord og handling, mens torsdag er det motsatte. Da bør du uttrykke deg klart og tydelig. Fredagen sier du nei til en person som kanskje burde ha sagt ja til. Lørdagen blir morsom, men intens, mens søndagen fokuserer på helse og velvære. Du begynner på en ny tid i livet ditt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandag tar du deg tid til å møte folk du ikke har sett på lenge. Tirsdag handler om utendørsaktiviteter, men også å komme à jour på jobben. Det blir en blandet dag der det positive veier tyngst. Onsdag og torsdag handler om å sjonglere med timeplaner for å få alt til å passe. Fredagen blir avslappet og sosial. Da er det gode sjanser for å vinne en konkurranse. Helgen fokuserer på det praktiske.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med en behagelig og rolig dag der familien står i fokus. Tirsdag og onsdag blir dager der du starter, avslutter og planlegger en god del. Torsdag sier du fra deg et oppdrag du har. Du føler at du allerede har gitt det du kan gi. Fredagen handler om en familiemedlem og å tilbringe tid sammen. Lørdagen tar du gjerne en litt lengre utflukt. Søndagen handler om et unikt tilbud som du bør vurdere. Dette er en mulighet for en ny type frihet.

Fiskene 19/2-20/3 

Mandag får du nok av en falsk venn. Tirsdag handler det om å gi en spesifikk uttalelse. Onsdag blir en intens, men god dag, mens torsdag byr på en del logistiske utfordringer som du må håndtere. Fredagen blir inspirerende og nyskapende på ulike måter. Du nyter virkelig selskapet den dagen. Lørdagen har en herlig utendørsaktivitet og ny inspirasjon. På søndagen starter du et nytt prosjekt som vil oppta det meste av våren.

Powered by Labrador CMS