Ukens ønskeliste

Foto: Pernille Rosenkilde, Produsentene

Nytt år, nye (fargerike) drømmer og ønsker.

Publisert Sist oppdatert

Første mandagen i januar. Hvordan føles det?

Kanskje du føler deg supermotivert for å ta fatt på det nye året, eller så syns du muligens at det er den blåeste mandagen på lenge – begge deler er helt greit! Vi tenker at det uansett er tid for litt farger. Enten er det er for å speile det gode humøret, eller for å gjøre det litt bedre.

Vi ønsker oss spesielt noen fine og fargerike bluser, og plaggene fra danske Pernille Rosenkildes Perandthezoo, eller PER, faller virkelig innenfor denne kategorien. På nettsiden finnes det så mye fint, men det gjelder å følge med – her går det fort unna.

I tillegg til fargerike bluser, cardigans og undertøy, er vi alltid på utkikk etter solide garderobeklassikere. Denne uken har vi et par boots fra Acne på ønselisten, i tillegg til en svart tote-veske fra COS.

Vinteren er definitivt ikke over, så vi har tatt med en jakke i teddystoff fra Stand Studio i en nydelig honningfarge. For å videreføre litt an glam-faktoren fra nyttårshelgen, vil vi tilføre hverdagsantrekkene fremover med noen statement-smykker – gjerne fra Pearl Octopyss.y.

Godt nyttår, alle sammen! Her er årets første ønskeliste.

Foto: Pernille Rosenkilde

Ukens ønskeliste:

Bluse fra Perandthezoo, ca kr 3830.

Tote fra COS, kr 590 (annonse).

Armbånd fra Pearl Octopuss.y, kr 3599 hos Moniker.

Jakke i teddy fra Stand Studio, kr 6499 (annonse).

Boots fra Acne, kr 5500.

New Mags Tulum, kr 1199 (annonse).

Jeans fra Tomorrow Denim, kr 2099 hos Moniker.

Strikket genser fra Rodebjer, kr 2895 (annonse).

BH fra Arket, kr 390 (annonse).

Powered by Labrador CMS